Ανακοίνωσε Τίκβιτς ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Τίκβιτς ο Ολυμπιακός

Παίκτρια του Ολυμπιακού είναι και επίσημα η Ιβάνα Τίκβιτς, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν τη συμφωνία με την 24χρονη σέντερ.

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με την Ιβάν Τίκβιτς, η οποία θα ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ των ερυθρόλευκων. Η 24χρονη παίκτρια από την Κροατία υπέγραψε το συμβόλαιο της με τους Πειραιώτες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αγωνίζεται ως σέντερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιβάνα Τίκβιτς. Η Κροάτισσα αθλήτρια καλαθοσφαίρισης (ημερομηνία γέννησης 20/03/1994), έχει ύψος 1,94μ. και αγωνίζεται ως σέντερ.

Προηγούμενες ομάδες

2009-2015 – ZKK Medvescak Zagreb (Κροατία)

2015-2016 – Acqua&Sapone Umbertide (Ιταλία)

2016-2018 – Fixi Piramis Torino (Ιταλία)

2018 – ZKK Pula Crnja Tours (Κροατία)

Η Ιβάνα Τίκβιτς μίλησε στο www.olympiacossfp.gr και τόνισε για τον ερχομό της στον Θρύλο ότι «είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Σίγουρα θα χρειαστώ τον χρόνο μου για να προσαρμοστώ αλλά έχω μάθει πολλά για τη νέα μου ομάδα. Από ότι μου είπε η Μίρνα, οι συμπαίκτριές μου είναι εξαίσιοι χαρακτήρες και τα πάντα στον Ολυμπιακό λειτουργούν στην εντέλεια. Εχω παρακολουθήσει και τα παιχνίδια της νέας μου ομάδας το τελευταίο διάστημα στην Ευρωλίγκα. Δεν μπορείς να προδικάσεις τίποτα με τον Ολυμπιακό και ξέρεις ότι θα παλέψει κάθε παιχνίδι. Και ας έχει χάσει αυτά τα πρώτα ματς στην Ευρωλίγκα, είναι πάντα ανταγωνιστικός ανεξαρτήτου αντιπάλου. Περιμένω πως και πώς να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα».

Αναφορικά με το κίνητρο της Ευρωλίγκας δήλωσε: «Επαιζα στην λίγκα της Κροατίας και για να γίνω ακόμα πιο ανταγωνιστική, έκανα προπονήσεις με την αντρική ομάδα. Προετοιμαζόμουν τόσο καιρό για κάτι μεγαλύτερο στην καριέρα μου και να πραγματοποιήσω τις καλύτερες εμφανίσεις μου τώρα. Νιώθω τιμή που θα φοράω αυτήν την φανέλα».

Για να κλείσει αναφορικά για τον κόσμο της ομάδας: «Αρχικά να πω ότι όταν παίζω, δεν προσέχω καθόλου τι γίνεται τριγύρω μου στις εξέδρες. Αλλά όπως και να έχω, είναι τέλειο να έχεις την υποστήριξη τέτοιων οπαδών όπως της καινούριας μου ομάδας. Σου δίνουν επιπλέον κίνητρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ