Καρόλο – Ολυμπιακός 73-68

Καρόλο – Ολυμπιακός 73-68

Οι Ερυθρόλευκες πλήρωσαν το κακό τρίτο δεκάλεπτο και ηττήθηκαν στη Γαλλία από την Καρόλο με 73-68, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.  

Δεν τα κατάφερε στην Γαλλία η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, με τις Ερυθρόλευκες να γνωρίζουν την ήττα από την Καρόλο με 73-68, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι Γαλλίδες εκμεταλλεύτηκαν το μπλακ άουτ των νταμπλούχων Ελλάδας στο τρίτο δεκάλεπτο και υποχρέωσαν την ομάδα του Γιώργου Παντελάκη σε μία ακόμα ήττα.

Ο Ολυμπιακός στην τρίτη περίοδο γκρέμισε ό,τι έχτιζε στο πρώτο ημίχρονο και παρά την υπερπροσπάθεια που έκανε στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση. Οι φιλοξενούμενες στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκαν με 43-35, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην, με την Καρόλο να φέρνει τούμπα το ματς και από το -8 να πηγαίνει στο +4 (59-55).

Στην τελευταία περίοδο οι Γαλλίδες διατήρησαν το προβάδισμα, αναχαίτισαν την αντεπίθεση του Ολυμπιακού και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη. Τη μεγαλύτερη ζημιά στις Ερυθρόλευκες έκανε η Λιούις, η οποία πέτυχε 32 πόντους, ενώ 17 είχε η Χρουσκάκοβα! Από τις νταμπλούχες Ελλάδας πρώτη σκόρερ ήταν η Άννα Σπυριδοπούλου με 15 πόντους, ενώ την ακολούθησε η Πηνελόπη Παυλοπούλου με 12.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 35-43, 59-55, 73-68

Carolo (Γιερνό): Μπουντέρα 7, Φιλίπ 4, Χρουσκάκοβα 17, Λιούις 32 (5), Πίτερς 6, Σεβαγιόν 2, Μασά, Παζέ 5 (1).

Ολυμπιακός (Παντελάκης): Μάζιτς 5 (1), Νικολοπούλου 5 (1), Σωτηρίου 3 (1), Σπυριδοπούλου 15 (3), Σταμολάμπρου 4, Τζόνσον 11, Κοσμά 2, Παυλοπούλου 12, Σταμάτη 9 (3), Τόμας 2.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το ματς ότι «το πρώτο που πρέπει να παρατηρήσουμε είναι τα λάθη μας γιατί κάναμε 22 σε όλο το ματς. Σε μερικά σημεία παίξαμε καλά στην άμυνα όμως τους επιστρέφαμε στα χέρια τους την μπάλα.  Στη συνέχεια δεχτήκαμε 24 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο κάτι που έκανε τη ζωή μας δύσκολη.  Είχαμε επικεντρωθεί στο να σταματήσουμε τη δημιουργία της Μπουντέρα και τα πικ εν ρολ που στήνει, πράγμα που το καταφέραμε αλλά δεχτήκαμε κάποια ανοιχτά σουτ από την Λιούις, για την οποία ειχαμε πει πριν από το ματς ότι δεν πρέπει να βρει ρυθμό και εμείς δεν τα πήγαμε καλά επάνω της.  Πέτυχε 21 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και δεν κάναμε καλή δουλειά επάνω σε αυτό το κομμάτι. Εμείς πρέπει να σταθούμε στα λάθη που κάναμε τα οποία μας στοίχισαν και το παιχνίδι».

Από την μεριά της η Άννα Σπυριδοπούλου τόνισε πως: «Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο . Το θέλαμε πολύ και προσπαθήσαμε για να το πάρουμε. Σε κάθε ματς μαχόμαστε για τη νίκη και είμαστε νέα ομάδα. Σήμερα δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Η Carolo είναι μια ομάδα που είναι χρόνια όλοι μαζί και διαθέτει πολύ καλές παίκτριες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο χάσαμε την συγκέντρωση μας και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Το μυαλό μας δεν ήταν στο παρκέ και η Carolo πήρε  τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ