Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ με την Αβενίδα, πέρασε από ιατρικά η Τίκβιτς

Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ με την Αβενίδα, πέρασε από ιατρικά η Τίκβιτς

Το ματς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με την Περφουμέριας Αβενίδα θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (18/12, 18:00) – Πέρασε από ιατρικά η Τίκβιτς και ενσωματώνεται στις προπονήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας.

Την πρώτη της νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα θα ψάξει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στον εντός έδρας αγώνα της Τρίτης με την Περφουμέριας Αβενίδα.

Το ματς με την ισπανική ομάδα, λόγω του προβλήματος που υπάρχει με το ΔΑΚ Γλυφάδας, αποφασίστηκε να διεξαχθεί στο ΣΕΦ. Το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 18:00 και οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν την παρθενική τους νίκη.

Οι νταμπλούχες έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους, ο οποίος αναμένεται να δυναμικό «παρών», προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στο ροζ φύλλο αγώνα.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι, η αναμέτρηση με την Perfumerias Avenida την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης 18:00, για την έβδομη αγωνιστική της  Ευρωλίγκας, θα πραγματοποιηθεί στο Σ.Ε.Φ».

Πέρασε από ιατρικά η Τίκβιτς

Αντίστροφα για την πρώτη της εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα μετράει η Ιβάνα Τίκβιτς. Η 24χρονη σέντερ από την Κροατία ήρθε στην Ελλάδα την Πέμπτη και σήμερα βρέθηκε στην Κλινική Παλαιού Φαλήρου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και πέρασε από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και θα τεθεί στη διάθεση του Παντελάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ