Παντελάκης: «Να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο το 2018»

Παντελάκης: «Να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο το 2018»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πρωτέα Βούλας για το Κύπελλο και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τελειώσουν με νίκη τις υποχρεώσεις του για το 2018.

Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό, με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας να φιλοξενούν την Παρασκευή (21/12, 15:00) στο «Παν.Σαλπέας» τον Πρωτέα Βούλας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Perfumerias Avenida και να κλείσουν με ιδανικό τρόπο το 2018, προσφέροντας όμορφο θέαμα στον κόσμο που θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας είναι οι Μαρία Αυτζή, Ρίτα Ρασίντ και Ιβάνα Τίκβιτς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το νοκ άουτ παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος αποτελείται από τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε για τo ματς με τον Πρωτέα Βούλας πως: «Μετά το παιχνίδι με την Perfumerias Avenida για την Ευρωλίγκα, στρέφουμε την προσοχή μας στο κύπελλο και τον Πρωτέα Βούλας. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο το 2018 και να συνεχίσουμε στον θεσμό, που κατακτούμε εδώ και τρία χρόνια. Σκοπός της ομάδας μας είναι η διατήρηση του αήττητού μας στην Ελλάδα και να δούμε και κάποια πράγματα στο παρκέ ενόψει και των επόμενων υποχρεώσεών μας».

Όπως έγινε και στο παιχνίδι με τη Νίκη Λευκάδας, έτσι και με τον Πρωτέα Βούλας θα μαζευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα παραδοθούν στον σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ Δ.Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα», στον σύλλογο «Αγάπη για το παιδί» και στον σύλλογο «Μακρυγιάννης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ