ΠΑΟΚ : Πένθος για τον Γιώργο Παπαχρήστου

ΠΑΟΚ : Πένθος για τον Γιώργο Παπαχρήστου

Ο Γιώργος Παπαχρήστου, μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ, την δεκαετία του '60 «έφυγε» από την ζωή και η διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» εξέφρασε την θλίψη και τα συλλυπητήριά της.

Ο ΠΑΟΚ πενθεί για την απώλεια του Γιώργου Παπαχρήστου, που αγωνίστηκε στην ομάδα του «Δικέφαλου του Βορρά» για πέντε χρόνια από το 1965 έως το ’70.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του ΠΑΟΚ, μετά τον θάνατο του Γιώργου Παπαχρήστου, μέλους της ομάδας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της δεκαετίας του ’60.

Ο Γιώργος Παπαχρήστου αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για έξι χρόνια (1965-70), σε εποχές δύσκολες, αλλά και όμορφες για το μπάσκετ. Αγωνίστηκε σε 84 παιχνίδια πρωταθλήματος με την φανέλα του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας 787 πόντους.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του Γιώργου Παπαχρήστου και τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του εκλιπόντος, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 72 ετών.

* Στη φωτογραφία από αγώνα της σεζόν 1969-70, ο Γιώργος Παπαχρήστου διακρίνεται δεύτερος από αριστερά με τον αριθμό «9», μαζί με τους Λευτέρη Μασσαλά (14), Δημήτρη Ανδρεάδη (5), Γιάννη Μπούσιο (12) και Γιώργο Οικονόμου (13)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ