Μαυροειδής : «Το Λαύριο παραδοσιακά μας δυσκολεύει»

Μαυροειδής : «Το Λαύριο παραδοσιακά μας δυσκολεύει»

Στις δυσκολίες της αυριανής (3/12, 17:00) αναμέτρησης της ΑΕΚ στο Λαύριο για την 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (3/12, 17:00) για την 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League στο Λαύριο την τοπική ομάδα, που κάνει εξαιρετική πορεία την φετινή σεζόν και ο Δημήτρης Μαυροειδής επισήμανε ότι η Ένωση δεν θα υποτιμήσει τον αντίπαλο της. «Το Λαύριο παραδοσιακά μας δυσκολεύει, έστω και εάν παίρνουμε τις νίκες στην έδρα του», σχολίασε ο διεθνής μπασκετμπολίστας.

Ο 32χρονος σέντερ παραδέχθηκε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ότι η ομάδα του έχει διακυμάνσεις στην απόδοση της και πως προσπαθεί να διαχειριστεί την έλλειψη διάρκειας:

«Επιστρέφουμε στο Πρωτάθλημα, έπειτα από την αναγκαία διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά… Όλοι γνωρίζουν τη δυναμική του εφετινού Λαυρίου, που αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Πρωταθλήματος. Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Το Λαύριο είναι μια ομάδα, που παραδοσιακά μας δυσκολεύει, έστω κι αν τελικώς παίρνουμε εμείς το ροζ φύλλο αγώνα.

Είναι γεγονός, ότι πολλές φορές έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Δεν έχουμε διάρκεια. Αυτό προσπαθούμε να διαχειριστούμε. Έχουμε κάνει καλές προπονήσεις. Έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Είμαστε η ΑΕΚ. Οφείλουμε να είμαστε πιστοί στο πλάνο του προπονητή και θα φτάσουμε στη νίκη. Το βέβαιο είναι, ότι δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας.

Υποχρεωνόμαστε εκ των πραγμάτων να επισημαίνουμε τα ίδια και τα ίδια, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο καθρέπτης μιας ομάδας και των αθλητών της είναι μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ανεξάρτητα με το αν έχουμε απέναντί μας τον άλφα ή τον βήτα.

Έχουμε αποδείξει κατά κόρον, ότι κερδίζουμε τον οποιονδήποτε όταν παίζουμε με βάση τις δυνατότητές μας και επίσης, να μην αποδίδουμε τα μέγιστα με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς. Η σταθεροποίηση της απόδοσής μας είναι το ζητούμενο λοιπόν και πιστεύω, ότι προϊόντος του χρόνου θα τα καταφέρουμε, ώστε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ