Γιατράς : «Να μείνουμε ταπεινοί, είδωλο ο Γιαννάκης»

Γιατράς : «Να μείνουμε ταπεινοί, είδωλο ο Γιαννάκης»

«Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί είδωλο για τους ανθρώπους του μπάσκετ», δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα Μάκη Γιατράς και ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν «προσγειωμένοι» μετά τη νέα νίκη τους.

Ο Μάκης Γιατράς τόνισε την επιθυμία που έδειξε οι παίκτες του Προμηθέα για τη νίκη επί του Άρη και επισήμανε ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί είδωλο για τους ανθρώπους του μπάσκετ.

«Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη είχα πει ότι είναι μια ιστορική νίκη για τον Προμηθέα, κάτι τέτοιο ισχύει και σήμερα στον αγώνα με τον Αρη», ήταν τα πρώτα λόγια του κόουτς της ομάδας της Πάτρας, που εξομολογήθηκε: «Είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Ξεκινήσαμε άσχημα τον αγώνα, ο Αρης πήγε το παιχνίδι στον ρυθμό του, ενώ εμείς είχαμε πρόβλημα στη δημιουργία και στα ρμπάουντ. Στο β΄ ημίχρονο ισορροπήσαμε την κατάσταση. Χρησιμοποιήσαμε ως 5άρι τον Μιλόσεβιτς και βρήκαμε εύκολα σουτ που μπήκαν. Ηταν το χειρότερο εντός έδρας παιχνίδι μας από πλευράς στατιστικών, όμως τα παιδιά είχαν θέληση, ολοι ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα και τα καταφέραμε».

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξή του», συνέχισε ο Γιατράς και προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά τη νέα νίκη της ομάδας του: «Ακόμη βρισκόμαστε μόλις στην 7η αγωνιστική. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και προσγειωμένοι και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θεωρώ ότι παίζει μεγάλο ρόλο το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Παίζουμε όλοι ο ένας για τον άλλον. Οσο για το που θα φτάσουμε, θα το δούμε στο τέλος. Σήμερα μπορεί να βρεθηκε ο Αρης σε άσχημη ημέρα, όμως όλοι μπορούν να βρεθούν σε τέτοια. Για να πάει ένα παιχνίδι στους 30 πόντους διαφορά, παίζει ρόλο και η ψυχολογία».

«Ο κόουτς Γιαννάκης αποτελεί για όλους εμάς ένα είδωλο», υπογράμμισε και εξήγησε: «Οφείλουμε όλοι σεβασμό προς το πρόσωπό του. Ολη η «οικογένεια» του Προμηθέα και όλη η Πάτρα, τον σεβόμαστε. Ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα. Θα κάνει αυτό που πρέπει. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια, στηριζόμενοι πάντα στην ομαδική δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ