Μάχη με τη λευχαιμία δίνει ο «δικός μας» Τόνι Γουάιτ (pic)

Μάχη με τη λευχαιμία δίνει ο «δικός μας» Τόνι Γουάιτ (pic)

Ο πρώην παίκτης των ΑΕΚ, Άρη και Παπάγου, Τόνι Ουάιτ, δίνει «μάχη» για τη ζωή, καθώς στα 53 του χρόνια προσπαθεί να βγει νικητής απέναντι στη λευχαιμία.

Ενας από τους πιο αγαπητούς στο ελληνικό κοινό Αμερικανούς, ο Τόνι Γουάιτ δίνει τη μάχη της… ζωής του. Ο 53χρονος σήμερα Γουάιτ έχει διαγνωσθεί με λευχαιμία και έτσι δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα που είχε ποτέ

Ο «Μίκυ Μάους» ήταν ένας από τους κορυφαίους σκόρερ που πέρασαν από τα ελληνικά παρκέ τη δεκαετία του ’90, φορώντας τις φανέλες των ΑΕΚ (1993-94), Άρη (1994-95) και Παπάγου (1998).

Το 1993-94, έπαιξε στο ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ, με 23,9 πόντους σε 27 αγώνες. Ακολούθησε η θητεία του στον Άρη, όπου σημείωνε κατά μέσο όρο 26,3 πόντους και 4,2 ριμπάουντ, με προσωπικό ρεκόρ για τις ελληνικές διοργανώσεις τους 47 πόντους του εναντίον των Αμπελοκήπων στις 20 Δεκεμβρίου 1994.

Πλέον οπως ενημέρωσε ο ίδιος, μέσω λογαριασμού που έχει κάνει στην πλατφόρμα «GoFundMe», ώστε να συγκεντρώσει το ποσό για να αντεπεξέλθει στα ιατρικά έξοδα, έχει κάνει ήδη δύο κύκλους χημειοθεραπειών και το επόμενο διάστημα θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Αρχικός στόχος ήταν τα 10.000 δολάρια, αλλά μέσα σε μόλις 2 ημέρες το ποσό έχει ξεπεράσει τα 15.000.

Πάντως ο ίδιος δείχνει διατεθειμένος να νικήσει και σε αυτή τη μάχη. Όπως βλέπετε αντιμετωπίζει την κατάστασή του με χιούμορ και χαμόγελο.

Εχοντας στο πλευρό του καλούς φίλους που τον στηρίζουν έβγαλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ