Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση η Χαλιβέρα

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση η Χαλιβέρα

Η Ελληνίδα γκαρντ ολοκλήρωσε πρόωρα τη συνεργασία της με τα Καλύβια και αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Την απόφασή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε η Τάνια Χαλιβέρα με ανάρτησή της στα social media. Η Ελληνίδα γκαρντ ολοκλήρωσε πρόωρα τη συνεργασία της με τα Καλύβια, λόγω οικονομικών προβλημάτων και αποφάσισε να αποχωρήσει από τα παρκέ.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μου!!

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και φαίνεται πώς και για μένα έφτασε αυτή η ώρα!θα ήθελα να ενημερώσω ότι ήρθε η ώρα να βάλω τίτλους τέλους στην επαγγελματική μου καριέρα, αποχαιρετώντας τα παρκέ,το χώρο που έγινε το δεύτερο σπίτι μου για 20 περίπου χρόνια. Ένα χώρο που μου πρόσφερε πάρα πολλά, παίζοντας πολύ μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της ζωής,αλλά και της προσωπικότητας μου!θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ’όλα την οικογένεια μου που με στήριξε σε όλες τις ωραίες αλλά προπάντων στις δύσκολες στιγμές,και που κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή τις θυσίες τις οποίες έπρεπε να κάνω για να επιτύχω σε αυτό το δύσκολο χώρο που λέγεται γυναικείο μπάσκετ!

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες, τους προπονητές,τους φροντιστές και τις συμπαίχτριες που αγωνιστήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, και από τον καθένα αποκόμισα όσα ξεχωριστά είχαν να μου διδάξουν!

Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ θα ήθελα να το πω στον οργανισμό και τους φίλους του Ολυμπιακού,που μαζί με την εθνική Ελλάδας υπήρξαν τα 2 μεγαλύτερα κεφάλαια της καριέρας μου! Αποχωρώ γεμάτη τίτλους, εμπειρίες αλλά το σημαντικότερο ανθρώπους και φιλίες οι οποίες με συντρόφευσαν σε όλο αυτό το υπέροχο ταξίδι,και που θα συνεχίσουν να υπάρχουν στη ζωή μου!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ