Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια του Διηπειρωτικού

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια του Διηπειρωτικού

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημερώνει τους φίλους της για τον τρόπο πληρωμής και τις κατηγορίες που ισχύουν για τα εισιτήρια στο Final-4 του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Για το Ρίο Ντε Τζανέιρο φτιάχνει βαλίτσες η ΑΕΚ για να συμμετάσχει στο Final-4 του Διηπειρωτικού Κυπέλλου που θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου.

Ενόψει της διοργάνωσης, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ γνωστοποίησε τους τρόπους με τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι της μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η «Βασίλισσα» δίνει τη δύσκολη μάχη εφέτος, ήτοι να διακριθεί στις διοργανώσεις υψηλών απαιτήσεων του 2019.

Πρόδηλο είναι, ωστόσο, ότι το πιο ισχυρό FIBA INTERCONTINENTAL CUP (Διηπειρωτικό Κύπελλο) όλων των εποχών, παρουσία 4 ομάδων και εκπροσώπου και από τις ΗΠΑ, που θα διεξαχθεί 15 έως 17 Φεβρουαρίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, συνιστά την πιο μεγάλη πρόκληση για την κάτοχο του BCL (Πρωταθλήτρια Ευρώπης της FIBA) και Κυπελλούχο Ελλάδος 2018.

Η ΑΕΚ BC θα έχει στο πλευρό της για άλλη μία φορά και οπαδούς της. Γίνεται γνωστό, λοιπόν, προς κάθε ενδιαφερόμενο, που σκοπεύει να δώσει το «παρών» στην κορυφαία στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της «Βασίλισσας», ότι με βάση το υφιστάμενο καθεστώς ισχύουν δύο (2) κατηγορίες εισιτηρίων: απλό εισιτήριο (30 ευρώ για τις 2 ημέρες), στον τομέα 217-218, και first class εισιτήριο (46 ευρώ για τις 2 ημέρες) στον τομέα 114.

Υπενθυμίζουμε, ότι η ΑΕΚ στον ημιτελικό αντιμετωπίζει την Πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, Σαν Λορέντζο.

Όποιος επιθυμεί το «μαγικό χαρτάκι» (ημιτελικού και Τελικού), δύναται να επικοινωνήσει, με το Τμήμα OPERATION / TICKETS της AEK BC, και στο τηλέφωνο 210-6896793, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

-Επισυνάπτουμε πλάνο γηπέδου – αρένα

-Τρόπος πληρωμής ΜΟΝΟ «τοις μετρητοίς»

-Με κάθε αγορά εισιτηρίου, δώρο ένα συλλεκτικό κίτρινο μπλουζάκι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ