Ολυμπιακός – Χατάι 76-80

Ολυμπιακός – Χατάι 76-80

Οι Ερυθρόλευκες τα έδωσαν όλα απέναντι στην πανίσχυρη Χατάι, αλλά στο τέλος «λύγισαν» και γνώρισαν μια ακόμα ήττα στη φετινή Ευρωλίγκα.

Μια… ανάσα από τη δεύτερη νίκη της στην Ευρωλίγκα έφτασε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αλλά στο τέλος πλήρωσε ακριβά τα λάθη και την απειρία της και γνώρισε την ήττα από την Χατάι με 80-76, για την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης.

H ομάδα του Γιώργου Παντελάκη κοίταξε στα μάτια μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο. Οι νταμπλούχες Ελλάδας 7 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα προηγήθηκαν με 66-55, ωστόσο, η τούρκικη ομάδα στα τελευταία λεπτά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και με εξαιρετική άμυνα έφτασε στη νίκη.

Οι Ερυθρόλευκες, παρά την ήττα στο σημερινό παιχνίδι, κέρδισαν σπουδαίες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν πολύ στις δύσκολες αναμετρήσεις που έχουν μπροστά τους και στην προσπάθεια που θα κάνουν για να κατακτήσουν ένα ακόμα νταμπλ.

Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Σπυριδοπούλου με 16 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησε η Τζέσικα Τόμας με 15 πόντους.

Στα του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου προηγήθηκε με 23-21, ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις Ερυθρόλευκες μπροστά στο σκορ με 39-38. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Παντελάκη πάτησε… γκάζι και έφτασε στο +9 (62-53), με την Χατάι, ωστόσο, στα τελευταία λεπτά να φέρνει τούμπα το ματς και να παίρνει τη νίκη στις λεπτομέρειες με 80-76.

Μετά το σημερινό παιχνίδι οι νταμπλούχες Ελλάδας έχουν απολογισμό 1-10, ενώ η Χατάι έχει 5-6.

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 39-38, 62-53, 76-80

Στο παρακάτω βίντεο μπορεί να ξαναδείτε ολόκληρο το παιχνίδι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ