Φόκους στο πρωτάθλημα για τις Ερυθρόλευκες

Φόκους στο πρωτάθλημα για τις Ερυθρόλευκες

Μετά την αναμέτρηση με την TTT Riga στην Λετονία για την Ευρωλίγκα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας φιλοξενούν το Σάββατο (09/02, 15:00) την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας με στόχο να συνεχίσουν το σερί τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό παραμένουν οι Μίρνα Μάζιτς με την Ρίτα Ρασίντ.

Η αποστολή αποτελείται από τις Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Άννα Νίκη Σταμολαμπρου, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση ότι: «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι στην Λετονία και σκοπός μας είναι να παίξουμε ένα ακόμα ματς στην Α1 για το πρωτάθλημα δείχνοντας το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Θέλουμε να συνδυάσουμε το αήττητο μας με μια καλή εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για μας και θέλουμε να παίξουμε και αυτό το ματς για τις χαμένες ψυχές της Θύρας 7 και να τους το αφιερώσουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ