Στη «μάχη» του Διηπειρωτικού απόψε η ΑΕΚ

Στη «μάχη» του Διηπειρωτικού απόψε η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Σαν Λορέντζο απόψε (22:00) στον πρώτο ημιτελικό του Final Four του Intercontinental Cup με στόχο φυσικά να βρεθεί στον τελικό της Κυριακής.

Η ώρα που περιμένουν εδώ και καιρό στην ΑΕΚ έφτασε. Η Ένωση ρίχνεται απόψε στη «μάχη» του Intercontinental Cup κόντρα στην Σαν Λορέντζο από την Αργεντινή (22:00) με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ φιλοδοξεί να γίνει η τρίτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει το συγκεκριμένο τρόπαιο μετά τον Παναθηναϊκό το 1996 και τον Ολυμπιακό το 2013 και στο πλευρό της θα έχει και τον κόσμο της καθώς αρκετοί οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται ήδη στην Βραζιλία.

Ο Λούκα Μπάνκι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα πέραν των γνωστών του Καββαδά και του Ρογκαβόπουλου που όμως δεν ακολούθησαν καν την αποστολή στην Βραζιλία και έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Από την άλλη, η ομάδα από την Αργεντινή βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στην κορυφή του πρωταθλήματος της χώρας της και όλα δείχνουν πως θα γίνει ένα πολύ δυνατό ματς με την ΑΕΚ πάντως να φαντάζει φαβορί.

Στον άλλο ημιτελικό της βραδιάς, η οικοδέσποινα Φλαμένγκο αντιμετωπίζει τους Όστιν Σπερς (16/02, 01:00) από την αναπτυξιακή λίγκα του NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ