Άρης: Σύσκεψη στο Υπουργείο για τη μακροχρόνια παραχώρηση του Αλεξανδρείου

Άρης: Σύσκεψη στο Υπουργείο για τη μακροχρόνια παραχώρηση του Αλεξανδρείου

Παρουσία της Υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλους και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες που απαιτούνται ώστε να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του γηπέδου στον Ερασιτέχνη Άρη.

Άρης και Αλεξάνδρειο είναι δύο έννοιες συνυφασμένες και αλληλένδετες. Το ιστορικό γήπεδο αποτελεί έδρα του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου εδώ και πάρα πολλά χρόνια και έτσι υπήρξε μια συνάντηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη με το Υπουργείο προς αυτή την κατεύθυνση.

Στη συνάντηση αυτή από πλευράς Πολιτείας το «παρών» έδωσαν η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης (η συζήτηση έγινε στο γραφείο του), αλλά και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

Από πλευράς κίτρινων, το «παρών» ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αλεξανδρίδης και ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Γρόλλιος, ενώ θέμα της συνάντησης ήταν η μακροχρόνια παραχώρηση του «Αλεξάνδρειου Μέλαθρου» στον Ερασιτέχνη Άρη.

Συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι της επικείμενης συμφωνίας και αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες που απαιτούνται ώστε να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του γηπέδου στον Ερασιτέχνη Άρη, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ