Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κολοβέτσιος για Άρη : «Συμφωνήθηκαν τα πάντα με τους Τούρκους επιχειρηματίες»

Με νέα του ανάρτηση, ο συνδετικός κρίκος των Τουρκων επιχειρηματιών με την οικογένεια Λάσκαρη, υποστήριξε ότι υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κολοβέτσιος για Άρη : «Συμφωνήθηκαν τα πάντα με τους Τούρκους επιχειρηματίες» | to10.gr

Νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, έκανε ο διαμεσλαβητής των Τούρκων επιχειρηματιών που θέλουν να επενδύσουν στον Αρη, Ηλίας Κολοβέτσιος. Ο φίλος του κ. Νίκου Λάσκαρη, ανακοίνωσε ότι «συμφωνήθηκαν τα πάντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την ακρίβεια, ο κ. Κολοβέτσιος έγραψε: «Συμφωνήθηκαν τα πάντα !!!! Ετοιμάζει αυτήν την στιγμή ο κ. Yilmaz την επίσημη δήλωση του σε όλες τις Τουρκικές Εφημερίδες και Social Media για επίσημη δημοσίευση αύριο το πρωί!!!! Νομίζω Πέμπτη ή Παρασκευή δεν είμαι σιγουρος θα γίνει επίσημη press Conference απο όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές με κάθε επισημότητα που αρμόζει στον Άρη … Η Συμφωνία περιλαμβάνει πολλά και σπουδαία ονόματα (χορηγους και εμπορικές συμφωνίες) για τον ΆΡΗ μας !!!!! Τα οποία και θα ανακοινωθούν επίσημα απο όλους μας !!!! Ακράδαντα πιστεύω ειλικρινά ότι ο ΑΡΗΣ μας πηγαίνει σε άλλο επίπεδο !!!! Και θα κρίνετε απο τα ανακοινωθέντα !!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας !!!! We Are All ARIS !!!!!!».