Κολοβέτσιος για Άρη : «Συμφωνήθηκαν τα πάντα με τους Τούρκους επιχειρηματίες»

Κολοβέτσιος για Άρη : «Συμφωνήθηκαν τα πάντα με τους Τούρκους επιχειρηματίες»

Με νέα του ανάρτηση, ο συνδετικός κρίκος των Τουρκων επιχειρηματιών με την οικογένεια Λάσκαρη, υποστήριξε ότι υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, έκανε ο διαμεσλαβητής των Τούρκων επιχειρηματιών που θέλουν να επενδύσουν στον Αρη, Ηλίας Κολοβέτσιος. Ο φίλος του κ. Νίκου Λάσκαρη, ανακοίνωσε ότι «συμφωνήθηκαν τα πάντα».

Για την ακρίβεια, ο κ. Κολοβέτσιος έγραψε: «Συμφωνήθηκαν τα πάντα !!!! Ετοιμάζει αυτήν την στιγμή ο κ. Yilmaz την επίσημη δήλωση του σε όλες τις Τουρκικές Εφημερίδες και Social Media για επίσημη δημοσίευση αύριο το πρωί!!!! Νομίζω Πέμπτη ή Παρασκευή δεν είμαι σιγουρος θα γίνει επίσημη press Conference απο όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές με κάθε επισημότητα που αρμόζει στον Άρη … Η Συμφωνία περιλαμβάνει πολλά και σπουδαία ονόματα (χορηγους και εμπορικές συμφωνίες) για τον ΆΡΗ μας !!!!! Τα οποία και θα ανακοινωθούν επίσημα απο όλους μας !!!! Ακράδαντα πιστεύω ειλικρινά ότι ο ΑΡΗΣ μας πηγαίνει σε άλλο επίπεδο !!!! Και θα κρίνετε απο τα ανακοινωθέντα !!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας !!!! We Are All ARIS !!!!!!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ