Κακλαμανάκης: «Τιμή μου να κληθώ στην Εθνική»

Κακλαμανάκης: «Τιμή μου να κληθώ στην Εθνική»

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την κλήση του στη Εθνική αλλά και τα δύο παιχνίδια κόντρα σε Γεωργία και Γερμανία.

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης παραχώρησε μια μικρή συνέντευξη, στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, με αφορμή την κλήση του για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα αναφέροντας και τις πρώτες εντυπώσεις του. Παράλληλα τοποθετήθηκε και για τα δύο τελευταία παιχνίδια των «παραθύρων» του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα.

Για την κλήση του στην Εθνική για πρώτη φορά είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα η κλήση αυτή. Με ευχαριστεί πάρα πολύ και αποτελεί μια δικαίωση για τις προσπάθειές μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη και να αποδείξω πως δεν είμαι στην Εθνική τυχαία».

Το παιχνίδι με την Γεωργία θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη και Κακλαμανάκης δήλωσε: «Η καταγωγή μου είναι από το Ρέθυμνο. Είναι μια ωραία σύμπτωση που κλήθηκα για πρώτη φορά στην Εθνική εν όψει ενός αγώνα που διεξάγεται στην Κρήτη. Σίγουρα θα έρθουν να με δουν οι γονείς μου, παππούδες, γιαγιάδες, συγγενείς και φίλοι».

Για το πως είναι οι πρώτες εντυπώσεις στην «γαλανόλευκη» ανέφερε: «Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Όλα τα παιδιά με έχουν αγκαλιάσει και δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις».

Τέλος μίλησε και για τα δύο παιχνίδια που έρχονται κόντρα σε Γεωργία και Γερμανία:  «Ο στόχος της πρόκρισης έχει επιτευχθεί από το Σεπτέμβριο, καθώς όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ως τώρα στα »παράθυρα» έκαναν εξαιρετική δουλειά. Όμως δεν βλέπουμε τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια ως διαδικαστικού χαρακτήρα. Όταν φοράς το εθνόσημο πρέπει να αποδίδεις στο μέγιστο και να διεκδικείς σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τόσο στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Γεωργία, όσο και στο τελευταίο με τη Γερμανία», δήλωσε αρχικά, για να συνεχίσει με ένα κάλεσμα προς τον κόσμο:

«Περιμένουμε όλο τον κόσμο στο γήπεδο. Η Κρήτη αγαπά το μπάσκετ και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλουμε τους φίλους του αθλήματος στα «Δύο Αοράκια» για να μας στηρίξουν και ελπίζουμε να τους ανταμείψουμε με μία ακόμη νίκη και όμορφο μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ