Η συγκινητική ανάρτηση του προπονητή του άτυχου Εύζωνα: «Καλό Παράδεισο τσολιά μου»

Η συγκινητική ανάρτηση του προπονητή του άτυχου Εύζωνα: «Καλό Παράδεισο τσολιά μου»

Έχασε τη ζωή του εντελώς ξαφνικά την Πέμπτη μετά από αδιαθεσία. Υπήρξε αθλητής του μπάσκετ παίζοντας σε Παναχαϊκή και Προμηθέα.

Με μια έντονα φορτισμένη και συναισθηματική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Μάρκος Μυκονιάτης είπε το δικό του «αντίο» στον 24χρονο Εύζωνα, Σπύρο Θωμά, ο οποίος πέθανε ξαφνικά και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, τους φίλους και την Προεδρική Φρουρά.

Ο Μάρκος Μυκονιάτης υπήρξε προπονητής του άτυχου Σπύρου στην ομάδα εφήβων της Παναχαϊκής το 2010. Ετσι πόσταρε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της ομάδας με τον εκλιπόντα να ξεχωρίζει και με το εξής σχόλιο:

«Καλό παράδεισο τσολιά μου.!!!!!! Υπομονή και δύναμη στην οικογένεια σου».

Στον ίδιο τόνο, η ομάδα του αποτίει φόρο τιμής στον νεαρό κάνοντας λόγο για ένα σπουδαίο ταλέντο και ένα εξαιρετικό παιδί, γράφοντας: «Ένα σπουδαίο ταλέντο της ακαδημίας μπάσκετ της Παναχαϊκής και εξαιρετικό παιδί, ο Σπύρος Θωμάς είναι ο 24χρονος εύζωνας που πέθανε αιφνίδια χθες βράδυ (σ.σ. την Πέμπτη)…!!!

Μέλος της σπουδαίας φουρνιάς με Μασούρα, Πατσαρούχα, Νικολάου, Ψάρρη, Μαγγιώρο, Κάντα, Κατσή και τα άλλα παιδιά που είχαν βγει 4οι στο πρωτάθλημα εφήβων στην ΕΣΚΑ-Η (σεζόν 2009-10), με προπονητή τον Μάρκο Μυκονιάτη.

Ο Σπύρος ποτέ δεν αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα λόγω… προπονητή και έφυγε πικραμένος από τους «ροσονερι»… Χαρακτήρας – διαμάντι και υπέροχος αθλητής. Απλά απίστευτο….!!!!».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ