Μοράντ : Γι’ αυτό ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον έκοψε από την αποστολή

Μοράντ : Γι’ αυτό ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον έκοψε από την αποστολή

Το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Αμερικανός σέντερ, με αποτέλεσμα ο Παναγιώτης Γιαννάκης να τον κόψει από την αποστολή του αγώνα με την Οστάνδη.

Λίγη ώρα πριν το τζάμπολ του αγώνα του Άρη με την Οστάνδη στο Βέλγιο το βράδυ της Τρίτης (6/12), μάθαμε ότι ο Ντεμέτρις Μοράντ τέθηκε εκτός αποστολής για πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Ωστόσο από την ΚΑΕ δεν διευκρινιζόταν ποιο ακριβώς ήταν αυτό το πειθαρχικό παράπτωμα που οδήγησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη να κόψει τον Αμερικανό από την 12άδα με συνέπεια ο Αρης να αγωνιστεί τελικά με 11 παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μοράντ έπαιζε με το κινητό του τηλέφωνο την ώρα που ο Γιαννάκης έδειχνε βίντεο και ανέλυε τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης με τους Βέλγους για το Champions League.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αυτό δεν γινόταν να περάσει στο… ντούκου από τον δράκο ο οποίος είναι λάτρης της πειθαρχίας, όντας πρώτα από όλα ιδιαίτερα απαιτητικός από τον ίδιο τον εαυτό του.

Ετσι θέλοντας να δείξει ότι η πειθαρχία είναι πάνω από όλα σε μια ομάδα τιμώρησε τον Αμερικανό με αποκλεισμό, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα και στους υπόλοιπους αθλητές. του.

Εξάλλου ο Μοράντ παρότι 25 ετών είναι ένας αθλητής που δεν έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, κάτι άλλωστε που και ο ίδιος παραδέχθηκε όταν πρωτοήρθε στον Αρη, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το επίπεδο που συνάντησε στους κίτρινους αλλά και τη Basket League γενικότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ