Μώραλης: «Σύμβολο της ομάδας μπάσκετ ο Σπανουδάκης, θερμά συλλυπητήρια»

Μώραλης: «Σύμβολο της ομάδας μπάσκετ ο Σπανουδάκης, θερμά συλλυπητήρια»

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αλέκου Σπανουδάκη, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της μπασκετικής ομάδας.

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Αλέκου Σπανουδάκη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Ο Σπανουδάκης τίμησε την ερυθρόλευκη φανέλα και οδήγησε την ομάδα μπάσκετ στο πρώτο της πρωτάθλημα το 1949, γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση του Μώραλη:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του μεγάλου παλαίμαχου Πειραιώτη μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Αλέκου Σπανουδάκη, αρχηγού συμβόλου της ομάδας που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα, το 1949.

Η αθλητική του σταδιοδρομία ήταν συνυφασμένη με τον Ολυμπιακό. Αγωνίστηκε 28 φορές με την Εθνική ομάδα, υπήρξε πρωτοπόρος παίκτης του μπάσκετ με την εισαγωγή νέων τρόπων σκοραρίσματος και προπονητής με μεγάλη συμβολή στην Ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού, την οποία ίδρυσε.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και στην οικογένεια του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ