Με Βραζιλία, Μαυροβούνιο και Νέα Ζηλανδία η Εθνική

Πολύ καλή η κλήρωση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κίνα. Μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, απέναντι σε Βραζιλία, Μαυροβούνιο και Νέα Ζηλανδία

Με Βραζιλία, Μαυροβούνιο και Νέα Ζηλανδία η Εθνική | to10.gr

Η Εθνική μας ομάδα κληρώθηκε στον έκτο όμιλο του παγκόσμιου πρωταθλήματος μπάσκετ και θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία, το Μαυροβούνιο και τη Νέα Ζηλανδία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν επικεφαλής του έκτου ομίλου στην κλήρωση που έγινε στην Κίνα, με υψηλό προσκεκλημένο τον Κόμπε Μπράιαντ και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η Εθνική μας ομάδα είναι το φαβορί στον όμιλο.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ θα διεξαχθεί στην Κίνα το διάστημα 31 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου 2019 και η Εθνική μας θα δώσει το παρών, έχοντας φυσικά στόχο την διάκριση. Δεν χωρά αμφιβολία πως η κλήρωση ήταν κάτι παραπάνω από ευνοϊκή για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά τα παιχνίδια κρίνονται στο παρκέ.

Την πρόκριση για την δεύτερη φάση της διοργάνωσης παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και οι ομάδες που θα προκριθούν από τον όμιλο της Εθνικής μας, θα συγκροτήσουν μαζί με τις δύο πρώτες του πέμπτου ομίλου ένα νέο όμιλο.

Στο πέμπτο γκρουπ είναι οι ΗΠΑ, Τουρκία, Τσεχία και Ιαπωνία και αυτό σημαίνει πως αν η Εθνική μας προκριθεί στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος, δεν θα βρει αντίπαλο στην φάση των οκτώ τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε πως οι αγώνες της πρώτης φάσης της Εθνικής μας ομάδας θα διεξαχθούν στην πόλη Ναντζίνγκ με το κλειστό γυμναστήριο να έχει χωρητικότητα 20.000 θεατών.

Δείτε τους οκτώ ομίλους του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

 

 

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο