Στην Μητρόπολη και ο Ομπράντοβιτς

Στην Μητρόπολη και ο Ομπράντοβιτς

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήγε στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήρθε στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννκόπουλο. Ο κόουτς της Φενέρ πήγε το πρωί στην Μητρόπολη για να αποχαιρετήσει έναν αδελφικό του φίλο, καθώς όλοι γνωρίζουν πως είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο Ομπράντοβιτς χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που ήταν στην Μητρόπολη κι εμφανώς συγκινημένος, τόνισε.

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν μία τεράστια προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτός και τα αδέλφια του μας έμαθαν να αγαπάμε την ομάδα μας χωρίς να μισούμε τον αντίπαλο.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και θα συνεχίσει την πορεία του παρά την απώλεια των τριών αδελφών που τον έφεραν στην κορυφή. Μπορεί τα τρία αδέλφια να μην είναι ανάμεσά μας, αλλά θα είναι για πάντα στην καρδιά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ