Τραγικά νέα για την ΑΕΚ: Τέλος η σεζόν για τον Ματσιούλις

Τραγικά νέα για την ΑΕΚ: Τέλος η σεζόν για τον Ματσιούλις

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν στην ΑΕΚ, καθώς ο Γιόνας Ματσιούλις θα χάσει όλη τη φετινή σεζόν, μετά το κάταγμα που υπέστη στο χέρι, στο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ!

Ο Γιόνας Ματσιούλις, ο πιο ακριβοπληρωμένος, αλλά και ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ΑΕΚ, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει άλλο την ομάδα του στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Οπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, ο Λιθουανός παίκτης της Ενωσης, που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ, θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης έως το τέλος της χρονιάς, καθώς υπέστη κάταγμα στο χέρι!

Ο Ματσιούλις υποβλήθηκε σε εξετάσεις μόλις επέστρεψε η αποστολή της ΑΕΚ στην Ελλάδα, με τα αποτελέσματα να δείχνουν κάταγμα στον αγκώνα του αριστερού χεριού, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγώνων για διάστημα δύο με τριών μηνών!

Το χειρότερο για την ομάδα του Μπάνκι είναι πως η ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα αλλαγής στο ρόστερ της για το BCL. Από την άλλη, όμως, δεν αποκλείεται η Ένωση να αποκτήσει κάποιον παίκτη ενόψει των playoffs της Α1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ