Ρικ Πιτίνο: Βίωσε ξανά τον ίδιο «εφιάλτη» 27 χρόνια μετά! (vid)

Ρικ Πιτίνο: Βίωσε ξανά τον ίδιο «εφιάλτη» 27 χρόνια μετά! (vid)

Σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια ο Ρικ Πιτίνο είχε χάσει τον τελικό Κεντάκι - Ντιουκ με το ιστορικό σουτ του Κρίστιαν Λέτνερ στην εκπνοή

Ο Ρικ Πιτίνο έχεει φάει τη… ζωή του στους πάγκους του μπάσκετ και έτσι η «βόμβα» του Ρούντι Φερνάντεθ στο αποψινό (28/3) ματς με τη Ρεάλ δεν ήταν το μοναδικό τόσο μεγάλο σουτ που έχει πληγώσει τον έμπειρο τεχνικό στην πλούσια καριέρα του.

Στς 28 Μαρτίου του 1992, δηλαδή σαν σήμερα πριν από 27 ολόκληρα χρόνια βίωνε κάτι ανάλογο. Συγκεκριμένα τότε ο 66χρονος προπονητής βρισκόταν στον πάγκο του Κεντάκι αντιμετωπίζοντας το Ντιούκ του Μάικ Σιζέφκσι στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας στο κολεγιακό.

Η αναμέτρηση κρίθηκε με το μεγάλο buzzer beater του Κρίστιαν Λέτνερ (104-103), μετέπειτα μέλους της πρώτης και αυθεντικής Dream Team. Και αυτό μετά από την επαναφορά που έγινε απο την άλλη άκρη του γηπέδου, δηλαδή με πάσα 25 μέτρων!

«Το μυαλό μου είναι σε απόλυτη σύγχυση αυτή τη στιγμή», είχε πει τότε στη συνέντευξη Τύπου, ο Πιτίνο όταν άρχισε να δέχεται «βροχή» τις ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου.

https://youtu.be/Uo3G2MfOYeA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ