Ολυμπιακός: Με το πόδι στο γκάζι για την 107η σερί νίκη!

Ολυμπιακός: Με το πόδι στο γκάζι για την 107η σερί νίκη!

Οι νταμπλούχες Ελλάδας το μεσημέρι της Κυριακής θα υποδεχθούν στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας τον Πρωτέα (31/03, 15:00) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1.

Την περασμένη εβδομάδα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κατέκτησε δια περιπάτου το Κύπελλο Ελλάδας. Οι Ερυθρόλευκες έβαλαν μία ακόμα κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη τους και πλέον φουλάρουν για το νταμπλ.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη έχει επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στον αγώνα που ακολουθεί με τον Πρωτέα Βούλας. Οι νταμπλούχες Ελλάδας το μεσημέρι της Κυριακής θα υποδεχθούν στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας τον Πρωτέα (31/03, 15:00) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών θα έχει διαθέσιμες όλες τις αθλήτριές του και περιμένει με καλό μπάσκετ οι Ερυθρόλευκες να κατακτήσουν την 91η συνεχόμενη νίκη τους στην Α1 Γυναικών και 107η εντός των τειχών. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση ότι: «Προερχόμαστε από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στα Χανιά, όμως οφείλουμε πλέον να το αφήσουμε πίσω αυτό και να δούμε το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να κάνουμε και φέτος το νταμπλ και να παραμείνουμε αήττητοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Απέναντί μας είναι ο Πρωτέας Βούλας και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σοβαροί στο παιχνίδι μας και να βγάλουμε στο παρκέ όσα δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες στην προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ