Συνάντηση Λεριώτη, Φασούλα με Ζαγκλή, Ντεμιρέλ και Νόβακ

Συνάντηση Λεριώτη, Φασούλα με Ζαγκλή, Ντεμιρέλ και Νόβακ

Οι Γιώργος Λεριώτης και Παναγιώτης Φασούλας βρέθηκαν στο Σοπρόν της Ουγγαρίας για το Final 4 της Euroleague και συναντήθηκαν με τους Ζαγκλή, Ντεμιρέλ και Νόβακ της FIBA.

Η πόλη Σoπρόν της Ουγγαρίας φιλοξενεί το Final 4 της γυναικείας Euroleague, με τις UMMC Ekaterinburg και Dynamo Kursk να προκρίνονται στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός που μεταξύ άλλων αντιμετώπισε την Dynamo Kursk, ως μια από τις ομάδες που μετείχε στον θεσμό και θα συνεχίσει να το κάνει και του χρόνου, εκπροσωπήθηκε στη διοργάνωση διοικητικά.

Συγκεκριμένα οι Γιώργος Λεριώτης (χορηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών), Παναγιώτης Φασούλας (Γενικός Διευθυντής) και Εύη Δημητράτου (τιμ μάνατζερ) έδωσαν το παρών.

Μεταξύ άλλων παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις και συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, τον πρόεδρο της FIBA Europe, Τουργκάι Ντεμιρέλ και τον εκτελεστικό διευθυντή της FIBA Europe, Καμίλ Νόβακ.

Πριν από τον τελικό της διοργάνωσης μάλιστα Λεριώτης και Φασούλας συζήτησαν με τους εκπροσώπους της FIBA σχετικά με τη διοργάνωση και την παρουσία του Ολυμπιακού σε αυτή. Άλλωστε οι ερυθρόλευκες που αγωνίστηκαν στην Euroleague φέτος, πέτυχαν την παρθενική τους νίκη στη διοργάνωση, μάζεψαν εμπειρίες και παραστάσεις και είναι σίγουρο πως θα παρουσιαστούν καλύτερες την επόμενη χρονιά, στο νέο τους ραντεβού με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ