Ολυμπιακός: Νικάει και πάει στους τελικούς

Ολυμπιακός: Νικάει και πάει στους τελικούς

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Νίκη Λευκάδας στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας στον πρώτο ημιτελικό της Α1 Γυναικών και με νικη προκρίνεται στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός κινείται ρε ρυθμούς Play off πρωταθλήματος στην Α1 Γυναικών, καθώς αντιμετωπίζει σήμερα (24/4,,14:00) τη Νίκη Λευκάδας στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας στον πρώτο ημιτελικό, με την σειρά να είναι ήδη στο 2-0.

Οι ερυθρόλευκες ψάχνουν μία νίκη για να περάσουν στους τελικούς του πρωταθλήματος, αφού έχουν κερδίσει στην κανονική διάρκεια την ομάδα της Λευκάδας και στα δύο παιχνίδια. Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες που βρίσκονται στα ημιτελικά «κουβαλάνε» και τις νίκες από την κανονική διάρκεια, έτσι ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 νίκες.

Έτσι οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη ψάχνουν μία νίκη για να βρεθούν για τέταρτη συνεχόμενη φορά στους τελικούς της Α1 Γυναικών. Επίσης θέλουν να διευρύνουν το αήττητο τους στις 111 νίκες και σκοπεύουν να γίνει και στους τελικούς, για να είναι αήττητη η ομάδα για τρία χρόνια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και έχει στο ρόστερ του όλες τις αθλήτριες του, όπως συμβαίνει αντίστοιχα και με τη Νίκη Λευκάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ