Ο Παπαμακάριος πήρε θέση για τα πρόσφατα αρνητικά δημοσιεύματα

Ο Παπαμακάριος πήρε θέση για τα πρόσφατα αρνητικά δημοσιεύματα

Αναρτήσεις της συντρόφου του στο facebook, δημιούργησαν πολύ θόρυβο και αρνητική εικόνα για τον Μανώλη Παπαμακάριο, με τον άλλοτε διεθνή γκαρντ να τοποθετείται σχετικά.

Οργισμένες αναρτήσεις και σοκαριστικές φωτογραφίες της συντρόφου του στο facebook, δημιούργησαν πολύ θόρυβο και αρνητική εικόνα για τον Μανώλη Παπαμακάριο, με τον άλλοτε διεθνή γκαρντ να τοποθετείται σχετικά, με την παρακάτω δήλωση:

 

«Αγαπητοί φίλοι,

Θέλω να σας ενημερώσω, πως τα τελευταία 24ωρα, διαβάζω δημοσιεύματα σε ορισμένα Μέσα, που αφορούν το πρόσωπο μου και με παρουσιάζουν ως έναν άνθρωπο, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με τον Μανώλη Παπαμακάριο.

Έχω μια μεγάλη διαδρομή στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα του μπάσκετ και ουδέποτε έδωσα κάποιο δικαίωμα. Έχω πάρει πολλή αγάπη, σεβασμό και ξαφνικά, μια διαμάχη μου με τη σύντροφο μου – οπως συμβαίνει στα περισσότερα ζευγάρια – δημιουργεί εντελώς λανθασμένη εικόνα για το πρόσωπό μου. Έχουν γραφτεί πολλά αυτές τις ημέρες, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια απολύτως αποπροσανατολιστική εικόνα περί του προσώπου μου. Η σιγή δεν είναι αδυναμία και σε κάθε περίπτωση, δεν αποτελεί αποδοχή ή ανοχή για οτιδήποτε ελέχθη η γράφτηκε. Επιφυλασσόμενος όπως ασκήσω κάθε δικαίωμα μου προς αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης μου.

Μετά τιμής…

Μανώλης Παπαμακάριος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ