Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 89-37

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 89-37

Οι Ερυθρόλευκες διέλυσαν τον ΠΑΟΚ, έκαναν το 3-0 στη σειρά των τελικών της Α1 και το απόγευμα της Τετάρτης (8/5) υποδέχονται ξανά τις Ασπρόμαυρες στην Γλυφάδα, με στόχο τη νίκη, που θα τους χαρίσει το τέταρτο σερί νταμπλ!

Μια… ανάσα από την κατάκτηση του τέταρτου σερί αήττητου νταμπλ βρίσκεται η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού! Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα της Τρίτης διέλυσαν τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Γλυφάδας με 89-37 και έκαναν το 3-0 στη σειρά των τελικών της Α1.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη επιβεβαίωσε απόλυτα τον τίτλο του φαβορί και πλέον απέχει μια νίκη από την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες μάλιστα θα αναμετρηθούν ξανά το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:00 και πάλι στη Γλυφάδα.

Ο Ολυμπιακός με νίκη θα κατακτήσει τον τίτλο και θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν. Μια χρονιά, στην οποία έκανε σημαντικά βήματα προόδου και αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι βρίσκεται στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Στο σημερινό παιχνίδι οι νταμπλούχες Ελλάδας έστησαν ένα κανονικό πάρτι και ουσιαστικά έκαναν πρόβα τίτλου. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Τόμας με 13 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησαν οι Τζόνσον και Σταμάτη με 12 και 11 αντίστοιχα.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και πήρε από την αρχή διψήφια διαφορά. Οι Ερυθρόλευκες παίζοντας εξαιρετική άμυνα και «χτυπώντας» τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +14 (22-8). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τις παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη να ανεβάζουν συνεχώς τη διαφορά.

Το +14 της πρώτης περιόδου έγινε +30 στο τέλος του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 44-14. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για τις γηπεδούχες, οι οποίες στο δεύτερο ημίχρονο παρέμειναν σοβαρές και έφτασαν σε μία πανεύκολη νίκη. Το τελικό 89-37 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων.

Τα δεκάλεπτα: 22-8, 44-14, 71-23, 89-37

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ