Παντελάκης: «Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κούπα του πρωταθλητή»

Παντελάκης: «Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κούπα του πρωταθλητή»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και έδωσε το σύνθημα ενόψει του τέταρτου τελικού.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού διέλυσε τον ΠΑΟΚ με 89-37 και πλέον απέχει μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του τέταρτου σερί αήττητου νταμπλ.

Η εξαιρετική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» κοριτσιών όπως είναι λογικό ικανοποίησε απόλυτα τον Γιώργο Παντελάκη, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό της Γλυφάδας την Τετάρτη, για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ηταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και είμαι ικανοποιημένος που αγωνιστήκαμε με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και τώρα αυτό που σκεφτόμαστε είναι το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό μας. Απέχουμε μία νίκη από την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου νταμπλ μας και θέλουμε την Τετάρτη μαζί με τον κόσμο μας να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι παίζουμε στην Γλυφάδα, μας βοηθάει να σηκώσουμε την κούπα του πρωταθλητή όλοι μαζί».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Σίγουρα δεν μπορείς να πεις πάρα πολλά γι’ αυτό το ματς. Ακολουθήσαμε τις εντολές του προπονητή μας κατά γράμμα και τώρα θέλουμε την Τετάρτη, με τον κόσμο στο πλευρό μας και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα για τέταρτη συνεχόμενη φορά».

Η Τζέσικα Τόμας τόνισε από τη μεριά της, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένες που θα αγωνιστούμε αύριο για το πρωτάθλημα. Έχουμε περάσει μία πολύ όμορφη σεζόν που εννοείται πως είχαμε τα σκαμπανεβάσματά μας. Την Τετάρτη για μας θα είναι σημαντικό να είναι δίπλα μας ο κόσμος μας και όλοι μαζί να σηκώσουμε το πρωτάθλημα. Ηταν δίπλα μας όλη αυτή τη χρονιά και τους θέλουμε στο αυριανό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ