Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 96-39

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 96-39

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού «σκούπισε» τον ΠΑΟΚ (96-39) στους τελικούς της Α1 και πανηγύρισε την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου νταμπλ!

Ενας ακόμα τίτλος έπιασε λιμάνι! Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με μία ακόμα φανταστική εμφάνιση διέλυσε τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Γλυφάδας με 96-39 και με 4-0 νίκες στους τελικούς της Α1 κατέκτησε δια περιπάτου το φετινό πρωτάθλημα.

Οι Ερυθρόλευκες, οι οποίοι νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχαν κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδας, πρόσθεσαν μία ακόμα κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη τους και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου αήττητου νταμπλ!

Ο Ολυμπιακός φτιάχνει τη δική του Αυτοκρατορία στο γυναικείο μπάσκετ και αποδεικνύει περίτρανα ότι έχει φύγει έτη φωτός μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες. Μια ακόμα σεζόν, που ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Το συγκρότημα του Γιώργου Παντέλακη επιβεβαίωσε απόλυτα την ανωτερότητά της στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ και με «σκούπα» έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου. Μια δύσκολη ομολογουμένως χρονιά, στην οποία οι Ερυθρόλευκες έκαναν άλματα προόδου και είχαν την ευκαιρία να παίξουν στην Ευρωλίγκα, αντιμετωπίζοντας τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια. Οι εμπειρίες που συνέλεξαν τις βοήθησαν να βελτιωθούν και να φτάσουν σε ένα ακόμα νταμπλ.

Η εικόνα του αγώνα:

Στο σημερινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός μπήκε από την αρχή δυνατά και προηγήθηκε με 16-2! Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και με τρία σερί τρίποντα μείωσε τη διαφορά, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με τις Ερυθρόλευκες μπροστά στο σκορ με 19-11. Στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχες πάτησαν γκάζι και ανέβασαν τη διαφορά στα… ύψη.

Το +8 έγινε +20 (36-16), ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Παντελάκη στο +25 (48-23). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να είναι σαρωτικός. Οι παίκτριες των Πειραιωτών δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι και στο τέλος της τρίτης περιόδου έφτασαν στο +45 (75-30).

Το τελικό 96-39 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αλλά και διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων. Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση για τις Ερυθρόλευκες, με τον Ολυμπιακό πανηγυρίζει την κατάκτηση του τέταρτου σερί νταμπλ.

Τα δεκάλεπτα: 19-11, 48-23, 75-30, 96-39

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τόμας 20(2), Σταμάτη, Αυτζή 4, Σπυριδοπούλου 10(1), Παυλοπούλου 9(1), Νικολοπούλου 11, Σωτηρίου 9(1), Τίκβιτς 6, Λίτσι 4, Τζόνσον 12, Κοσμά, Σταμολάμπρου 11(1).

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Πολυμένη 5(1), Λύμουρα 10(2), Κωτούλα 6(1), Λέξα 3(1), Κρίμιλη 2, Ταρπάγκου 6, Καρακούλα 4, Μιχαηλίδου Ε., Τζέλου, Μιχαηλίδου Κ. 1, Κατσαμούρη 2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ