Ολυμπιακός: Η απονομή στις πρωταθλήτριες και οι πανηγυρισμοί (vid)

Ολυμπιακός: Η απονομή στις πρωταθλήτριες και οι πανηγυρισμοί (vid)

Οι Ερυθρόλευκες διέλυσαν τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Γλυφάδας με 96-39 και κατέκτησαν το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ – Δείτε το βίντεο με την απονομή του τίτλου και τους πανηγυρισμούς.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε απόλυτα τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον ΠΑΟΚ και με «σκούπα» (4-0) πανηγύρισε την κατάκτηση του τέταρτου σερί νταμπλ.

Οι Ερυθρόλευκες στον τέταρτο τελικό επικράτησαν του Δικεφάλου με 96-39 και χάρισαν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Γλυφάδας. Οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη με μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση έκαναν φύλλο και φτερό τις Ασπρόμαυρες και έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ελληνας τεχνικός και οι παίκτριές του πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που σήμανε το τέταρτο σερί νταμπλ. Μια ακόμα κούπα έπιασε λιμάνι και άπαντες το γιόρτασαν με την ψυχή τους. Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ γυναικών χτίζει τη δική του Αυτοκρατορία και αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι έτη φωτός μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Δείτε το βίντεο με την απονομή και τους πανηγυρισμούς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ