Κατσαρής για νέα Τούμπα, Ζέρβα και μπάσκετ

Κατσαρής για νέα Τούμπα, Ζέρβα και μπάσκετ

Με αφορμή την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ο Θανάσης Κατασαρής κατέθεσε τις απόψεις του για την κατασκευή της νέας Τούμπας, αλλά και για τις κινήσεις που γίνονται για το τμήμα μπάσκετ.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής κατά την διάρκεια της ομιλίας αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με το σήμερα και το αύριο του συλλόγου. Αρχικά ο μακροβιότερος πρόεδρος αναφέρθηκε στην κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας.

«Σήμερα όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι ευτυχισμένοι. Είμαστε νταμπλουχοι και δε μας το στερεί αυτό κανένας Προχωράμε για το επόμενο μεγάλο όνειρο το γήπεδο. Έχουμε την απόφαση του Δήμου για να προχωρήσουμε όπως και από τον Περιφέρεια. Πρέπει να τρέξουν πολλά, πρέπει να γίνουν πολλές ρυθμίσεις αλλά έχουμε και το Δήμαρχο στο πλευρό μας. Αν τελειώσουν πριν το τέλος του έτους μετά είναι θέμα χρημάτων που για τον ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβλημα με τον μεγαλομέτοχο τότε μπορούμε να μιλάμε για υλοποίηση του έργου σε λιγότερο από δύο χρόνια

Για το αν θα κάνει αυτός τα εγκαίνια: «Ελπίζω μέχρι τότε να έχει βρεθεί ένας νέος άνθρωπος κι εγώ να έχω ολοκληρώσει τη θητεία μου».

Στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ παρευρέθη και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον Θανάση Κατσαρή να τον συνεχάρη για την πρωτιά: «Επιτέλους έχουμε δικό μας Δήμαρχο. Εμείς τον θέλουμε Δήμαρχο της πόλης αλλά παράλληλα να ικανοποιεί και τα θέματα του ΠΑΟΚ, αυτό θέλουμε. Ξέρουμε πως δεν θα χρειάζεται να τον ενοχλούμε, αυτός θα μας ενοχλεί γιατί έχει την ιδιότητα να ξέρει τα θέματα του γηπέδου, άρα πιστεύω θα τα προχωράει πιο γρήγορα από εμάς. Θέλω να τον ευχαριστήσω ξανά γιατί όποτε τον χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας».

«Είμαστε πλέον νταμπλούχοι και επειδή το ποδόσφαιρο κουνάει όλα τα νήματα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε με τον Ιβάν Σαββίδη και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, κυρίως τον φιλάθλων, να πάρει το νταμπλ φέτος, ενώ θα έπρεπε να το γιορτάζουμε για 2η χρονιά, για μένα ο ΠΑΟΚ είναι για 2η σερί χρονιά νταμπλούχος. Εύχομαι και το πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη».

Στο τέλος της τοποθέτησης του, ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε και στο τμήμα μπάσκετ, κάνοντας λόγο για το ενδιαφέρον του Γιώργου Καραμάνου, αλλά και για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να διασφαλιστεί το μέλλον.

«Τα μηνύματα που δέχομαι, τόσο ανώνυμα, όσο και επώνυμα, είναι να κάνουμε κάτι για το μπάσκετ. Αν μπορούσα να κάνω κάτι σαν Κατσαρής, σα διοίκηση Ερασιτέχνη θα το έκανα, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί.

Μέχρι πριν 15 μέρες δεν υπήρχε κανένας. Βρέθηκε κάποιος άνθρωπος, έκανα μια συνάντηση μαζί του, ακούσαμε το σκεπτικό του, ζήτησε κάποια στοιχεία και περιμένουμε. Είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί. Δεν ξέρω αν χρειαστεί να μαζευτούμε, όπως κάναμε στο παρελθόν, για να πούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας για να βοηθήσει.

Το εύχομαι να ευοδωθεί η συνεργασία με τον άνθρωπο, αλλά αν δεν ευοδωθεί, πρέπει άμεσα, ακόμα και την επόμενη εβδομάδα, να γίνει μια συνάντηση επώνυμων παραγόντων, για να δούμε πως θα προχωρήσουμε.

Με ενδιαφέρει πολύ το μπάσκετ, ξέρετε ότι ήμουν πολύ κοντά για πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε αυτήν τη συνάντηση άμεσα, για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε το μεγάλο θέμα που λέγεται μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ