Τζόρτζεβιτς: «Απόλυτος κυρίαρχος του ΝΒΑ ο Γιάννης»

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αναφέροντας πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι κυρίαρχος του ΝΒΑ.


Τζόρτζεβιτς: «Απόλυτος κυρίαρχος του ΝΒΑ ο Γιάννης» | to10.gr

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, παραχώρησε συνέντευξη στο σερβικό μέσο «Sportski žurnal» και αναφέρθηκε στην πορεία που θα έχει η χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε και στον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος τεχνικός σχολίασε για τον «Greek Freak» πως είναι ο απόλυτος σταρ του ΝΒΑ, ενώ για την Ελλάδα τόνισε πως είναι μια από τις ομάδες που παρουσιάζουν πρόοδο στην απόδοση τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Ήλθε η ώρα να βάλουμε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να παρουσιάσουμε τα δεδομένα αναλυτικά. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο κι ανταγωνιστικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Πέρα από την ατομική βελτίωση των παικτών, υπάρχουν συγκεκριμένες εθνικές ομάδες που παρουσιάζουν πρόοδο. Αρχίζοντας από την Ελλάδα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον απόλυτο κυρίαρχο στο ΝΒΑ!

Η Γαλλία και η Λιθουανία είναι ομάδες υψηλής ποιότητας κι εξαιρετικά επικίνδυνες για κάθε αντίπαλο. Σε δεύτερο πλάνο, υπάρχουν η Ρωσία και η Τουρκία. Η Ισπανία είναι η ομάδα που πρωταγωνιστεί.

Δείτε τι συμβαίνει, επί παραδείγματι με τους Γκασόλ και Ιμπάκα που συμμετέχουν στους Τελικούς του ΝΒΑ. Είναι μια εθνική που παρά την απόσυρση του Ναβάρο και την απουσία του τραυματία Πάου Γκασόλ, παρουσιάζει τρομερή συνέπεια».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο