Ολυμπιακός: Με τον Παντελάκη και τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός: Με τον Παντελάκη και τη νέα σεζόν

Ο Έλληνας τεχνικός μετά την περσινή άκρως επιτυχημένη χρονιά θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν πρώτος προπονητής των αήττητων νταμπλούχων Ελλάδας.

Με τον Γιώργο Παντελάκη θα πορευτεί και την επόμενη χρονιά στον πάγκο της η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας τεχνικός, μετά το 4ο αήττητο νταμπλ των Ερυθρόλευκων και την πορεία στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα είναι παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας του Πειραιά.

Άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παντελάκη και την επόμενη σεζόν θα είναι ο Θάνος Νίκλας, ενώ στο τεχνικό τιμ προστίθεται ο Βαγγέλης Ανυφάντης ως νέος γυμναστής της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει ότι:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παντελάκη, με τον Έλληνα τεχνικό να παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη φορά ως πρώτος προπονητής, στον πάγκο των αήττητων νταμπλούχων» .

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε για την ανανέωση του πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κουντούρη και τον κ. Λεριώτη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Προερχόμαστε από μία χρονιά που κατακτήσαμε το νταμπλ, διευρύνοντας το σερί μας στην Ελλάδα και παίζοντας στην Ευρωλίγκα, την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Η σεζόν που πέρασε έδειξε την δυναμική της ομάδας μας και είναι οδηγός της χρονιάς που ακολουθεί.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να αγωνίζεται στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο και να χαρίζει τίτλους στον κόσμο του. Αυτό που θέλω να τονίσω από την μεριά μου είναι ότι φέτος θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι μέσα στο γήπεδο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ