Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την Μπασάρα Γκρέιβς

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την Μπασάρα Γκρέιβς

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση της Αμερικανίδας φόργουορντ/σέντερ η ομάδα του Πειραιά. «Ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα», δήλωσε.

Ενισχύεται ακόμα περισσότερο ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν! Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας απέκτησαν την Μπασάρα Γκρέιβς, η οποία θα αγωνίζεται για την επόμενη σεζόν στις Ερυθρόλευκες.

Η 25χρονη Αμερικανίδα φόργουορντ/σέντερ, έπαιξε την προηγούμενη σεζόν στην Ιταλία με την φανέλα της Λούκα, ενώ κατά το παρελθόν έχει συμμετάσχει δις στο WNBA.

Με την ανακοίνωση της μεταγραφής της δήλωσε ότι: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έρχομαι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός! Πρόκειται για έναν σύλλογο με ιστορία, πέρσι αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα και θέλω πάρα πολύ να συμμετέχω και εγώ σε αυτό το επίπεδο.

Έχω τεράστια θέληση για δουλειά, το κίνητρό μου είναι μεγάλο και σκοπός μου είναι να βελτιωθώ παίζοντας σε αυτόν. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα υπερβολικά όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ξέρω που έρχομαι, είναι μία… αναβάθμιση για μένα και δεν πρόκειται να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Πάντα ήθελα να επισκεφτώ την Ελλάδα. Γνωρίζω για τον πολιτισμό της, την ιστορία της και είχα στο μυαλό μου να έρθω κάποια στιγμή. Να λοιπόν που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό και ελπίζω να κερδίσω πολλούς τίτλους με την ομάδα μου».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μπασάρα Γκρέιβς. Η αθλήτρια καλαθοσφαίρισης από την Αμερική (ημερομηνία γέννησης 17/03/1994), έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ και σέντερ.

Προηγούμενες ομάδες:

2012-16 Tennessee (NCAA)

2016 Minnesota Lynx (WNBA)

2016-17 KB Stars Seoul (Νότια Κορέα), Maccabi Ashdod (Ισραήλ)

2017 Chicago Sky (WNBA)

2017-18 Maccabi Ramat Hen (Ισραήλ)

2018-19 Lucca (Ιταλία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ