Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό η Σταμολάμπρου

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό η Σταμολάμπρου

Αθλήτρια του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να είναι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Ελληνίδα γκαρντ.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου. Όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι», η Ελληνίδα γκαρντ ανανέωσε τη συνεργασία της με το σύλλογο, βάζοντας την υπογραφή της σε συμβόλαιο που θα την κρατήσει για ακόμη ένα έτος στην ομάδα του λιμανιού.

Από την πλευρά της, η ίδια εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός πως παραμένει στον Ολυμπιακό, ενώ έκανε σαφές πως στόχος της είναι να προσφέρει τα μέγιστα ώστε οι Πειραιώτες να διατηρήσουν τα σκήπτρα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων»:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου και η Ελληνίδα γκαρντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στις νταμπλούχες Ελλάδος.

Στη δήλωσή της στο olympiacossfp.gr η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα την συνεργασία μου με την ομάδα του Ολυμπιακού. Στόχος μου είναι να προσφέρω τα μέγιστα στη διατήρηση των εγχώριων τίτλων και να βοηθήσω να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην Ευρώπη.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να ξεπεράσουμε ακόμα και τις προσδοκίες μας. Ελπίζω να παίξουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ και να προσφέρουμε κι άλλες χαρές στους φίλους της ομάδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ