Μάντζαρης: «Στηρίζουμε τις αποφάσεις της διοίκησης, πρέπει να αλλάξουν πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ» (vid)

Μάντζαρης: «Στηρίζουμε τις αποφάσεις της διοίκησης, πρέπει να αλλάξουν πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ» (vid)

Ο Ελληνας γκαρντ μίλησε για όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό και δήλωσε πως είναι στο πλευρό των αδερφών Αγγελόπουλων και στις αποφάσεις τους.

Στο περιθώριο της επίσκεψης του Βασίλη Σπανούλη στην PBA, ο Βαγγέλης Μάντζαρης τοποθετήθηκε για όσα απασχολούν την ομάδα του αλλά και την Εθνική ομάδα ενόψει και του Παγκόσμιου στην Κίνα.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού εξήρε την βελτίωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενώ τόνισε ότι είναι δίπλα στο πλευρό των αδερφών Αγγελόπουλων για όσα έχουν αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα.
Απόσπασμα απ’ όσα είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην κάμερα του ΑΡΤ:

Για την Εθνική ομάδα: «Ο Γιάννης μας ανεβάζει 15 επίπεδα πάνω. Θα έχουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, τον MVP του ΝΒΑ. Έχουμε υψηλές προσδοκίες, αλλά είναι ένα παγκόσμιο με μεγάλες ομάδες, με πολύ καλούς παίκτες. Υπάρχει ταλέντο και έχουμε όλα τα φόντα για να κάνουμε κάτι καλό. Σίγουρα οι 12 που θα μαζευτούν θα δώσουν τον καλύτερό του εαυτό».

Για τη χρονιά με τον Ολυμπιακό: «Δεν είναι ωραίο να τελειώνεις μία χρονιά και να μην έχεις αγωνιστεί καν στους τελικούς ή να μην έχεις τελειώσει μέσα στο γήπεδο. Αλλά, εμείς δεν είμαστε για να ασχολούμαστε με αυτά. Οι κατάλληλοι, δηλαδή η διοίκηση, που ασχολείται με τα εξωγηπεδικά παίρνουν τις αποφάσεις. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα και το βλέπουν όλοι αυτό. Ακόμη και αυτοί που δεν θέλουν να το δουν. Αλλά, εμάς δουλειά μας είναι να στηρίξουμε τις επιλογές της διοίκησης και από ‘κει και πέρα του χρόνου να είναι καλύτερα τα πράγματα, για το καλό του ελληνικού μπάσκετ».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ