Ανακοίνωσε την Διέλα ο Παναθηναϊκός (pic)

Ανακοίνωσε την Διέλα ο Παναθηναϊκός (pic)

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την απόκτηση της Ιωάννας Δίελα, με σκοπό να ενισχύσει την περιφέρεια της.

Παίκτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, για την σεζόν 2019-20, θα είναι και πάλι η Ιωάννα Δίελα όπως έκανε γνωστό το «τριφύλλι». Η Ελληνίδα γκαρντ/φόργουορντ θα φορέσει και πάλι τα «πράσινα» έπειτα από τη σεζόν 2017-18 που αγωνίστηκε στον Φάρο Κερατσινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιωάννα Δίελα (1.80μ.) στο τμήμα μπάσκετ γυναικών για την σεζόν 2019-20.
Η 29χρονη γκαρντ/σμολ φόργουορντ επιστρέφει στο «τριφύλλι» έπειτα από δύο χρόνια και θα είναι ενεργό μέλος της προσπάθειας που γίνεται σταδιακά να επιστρέψει ο ΠΑΟ εκεί που ανήκει και στο γυναικείο μπάσκετ.

Είναι διεθνής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των εθνικών ομάδων και οι «σταθμοί» της αγωνιστικής της καριέρας είναι οι εξής:
2003-05 Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών
2005-2012 ΔΑΣΑΛ
2012-2017 Παναθηναϊκός
2017-18 Φάρος Κερατσινίου
2018-19 Πανιώνιος»

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Ιωάννα Δίελα επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ο Σύλλογος επανέρχεται στην Α1 με πολύ καλή πορεία πέρυσι και μπαίνουμε δυναμικά στα μεγάλα σαλόνια.

Στόχος μου είναι να συμβάλλω και εγώ από την πλευρά μου ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και τον κόσμο στο πλευρό μας.

Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια και ελπίζουμε όλοι να είμαστε αρωγοί ώστε να συμβάλλουμε για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

☘ 📄 🖊 Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για το Μπάσκετ Γυναικών! Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την έμπειρη Ελληνίδα καλαθοσφαιρίστρια, @ioannadi, η οποία θα ενισχύει τις προσπάθειες του τμήματος τη νέα σεζόν! 🎙 Διαβάστε τις δηλώσεις της νέας αθλήτριάς μας στο 🔗 link in Bio! — 👉 Ιωάννα Δίελα 🇬🇷 Ελλάδα 📅 02/06/1990 📈 1.80 cm 🏀 Shooting guard / Small Forward ➡ Προηγούμενη ομάδα: Πανιώνιος #panathinaikos #panathinaikos1908 #bepao #basketball 🏀 #basketballwomen #sports #welcome #μπασκετ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ