Ολυμπιακός: Με Βενέτσια ή Μονπελιέ στα προκριματικά της Ευρωλίγκας

Ολυμπιακός: Με Βενέτσια ή Μονπελιέ στα προκριματικά της Ευρωλίγκας

Στόχος της ομάδας του Γιώργου Παντελάκη είναι και πάλι η πρόκρισή της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ γυναικών!

Μετά την περσινή πρώτη της παρουσία στην Ευρωλίγκα, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, επιστρέφει και πάλι στο κορυφαίο επίπεδο. Οι Ερυθρόλευκες στις 23 Ιουλίου στο Μόναχο αναμένεται να μάθουν ποια εκ των Βενέτσια ή Μονπελιέ, θα αντιμετωπίσουν στην προκριματική φάση της διοργάνωσης, μία στροφή πριν τους ομίλους.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με μειονέκτημα έδρας, κάτι που σημαίνει ότι το πρώτο παιχνίδι θα λάβει χώρα στην έδρα του (στις 25 Σεπτεμβρίου), και το δεύτερο μία εβδομάδα μετά είτε στην Ιταλία είτε στην Γαλλία.

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας έχουν ως στόχο την πρόκρισή τους και πάλι στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ συνεχών. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός την προηγούμενη σεζόν είχε τεθεί αντιμέτωπος με την Βίσλα Κρακοβίας, την οποία απέκλεισε με την ισοπαλία στο ΣΕΦ με το buzzer beater της Πηνελόπης Παυλοπούλου και τη νίκη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στην Πολωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ