Εξοφλείται ο Μιλουτίνοφ και μένει Ολυμπιακό

Εξοφλείται ο Μιλουτίνοφ και μένει Ολυμπιακό

Ο ατζέντης του Μιλουτίνοφ έστειλε επιστολή ζητώντας άμεση εξόφληση του Σέρβου σέντερ, απειλώντας με προσφυγή και... ελευθερία. Η ΚΑΕ ενημέρωσε την πλευρά του παίκτη ότι η πληρωμή έχει δρομολογηθεί και ότι δεν θα πουληθεί. Δάκτυλος ΤΣΣΚΑ πίσω από την υπόθεση.

Στον Ολυμπιακό ζητούμενο είναι αυτήν τη στιγμή η απόκτηση αθλητών που θα καλύψουν τα κενά που άφησαν οι απώλειες βασικών γραναζιών της μηχανής του Ντέιβοντ Μπλατ και παράλληλα να ενισχυθεί η ομάδα. Πέρα από το μεταγραφικό κομμάτι, βεβαίως, υπάρχουν και τα εσωτερικά θέματα των Ερυθρόλευκων που πρέπει να λυθούν. Και στα οποία δίνεται η δέουσα προσοχή.

Ένα από αυτά είναι η υπόθεση του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Η πλευρά του Σέρβου σέντερ έστειλε επιστολή-προειδοποίηση στον Ολυμπιακό, απαιτώντας την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων του, καθώς υπάρχουν χρωστούμενα από την αγωνιστική περίοδο που έληξε πριν μερικούς μήνες. Μάλιστα λέγεται πως πρόκειται για ένα χρέος τριών μηνών και έχει ήδη δρομολογηθεί η διευθέτησή του.

Από πλευράς Ολυμπιακού επιβεβαιώνεται η αποστολή αυτής της επιστολής από τον ατζέντη του «Μίλου», ωστόσο σημειώνεται πως είναι απλώς τυπικό θέμα και πως θα αποπληρωθεί άμεσα το χρέος προς τον Μιλουτίνοφ (σ.σ. όπως και όποια χρέη υπάρχουν προς τους υπόλοιπους αθλητές) ώστε να συνεχιστεί κανονικά η συνεργασία των δύο πλευρών.

Όπως ουσιαστικά τόνισε η μεριά του αθλητή σε περίπτωση που δεν γίνει αποπληρωμή του χρέους θα κινηθεί δικαστικά για την ελευθέρας του, με τους Πειραιώτες να απαντούν ότι τα χρήματα που του οφείλονται θα του καταβληθούν κανονικά και ότι ο Μιλουτίνοφ παραμένει παίκτης τους και για την επόμενη σεζόν. Κάτι που σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα πουληθεί στον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Βεβαίως, καθίσταται σαφές, πλέον, ότι ο Ολυμπιακός και η πλευρά του Μιλουτίνοφ δεν διάγουν τις καλύτερες ημέρες των σχέσεών τους. Με τον ατζέντη του παίκτη να δείχνει διατεθειμένος να τραβήξει το σκοινί, πιθανότατα με αφορμή την πρόταση που κατέθεσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αρνήθηκε ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, δεν πρόκειται να προκαλέσει καμία πιθανή επιστροφή των Ρώσων, με νέα προσφορά προς τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και εάν δεν πάρει αυτά που θέλει για τον Σέρβο σέντερ, δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει πριν το τέλος του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ