Έκλεισε το Olympiacos Advance Summer Workout με τον Σπανούλη (pics)

Έκλεισε το Olympiacos Advance Summer Workout με τον Σπανούλη (pics)

Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων βρέθηκε κοντά στα παιδιά των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, στην τελευταία ημέρα του καμπ και τα συμβούλεψε αναφορικά με το μπάσκετ

Το τέλος του «Olympiacos Advance Summer Workout» (Work like a pro) των Ακαδημιών του Ολυμπιακού έκρυβε μια ιδιαίτερη έκπληξη. Τον Βασίλη Σπανούλη!

Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ και συνάντησε τα παιδιά που μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ υπό τις οδηγίες των προπονητών των Πειραιωτών. Μοιράστηκε με τους μελλοντικούς… συμπαίκτες του τα μυστικά της πορτοκαλί θεάς, δείχνοντάς τους τον τρόπο να δουλεύουν ως επαγγελματίες!

Οι πιτσιρικάδες έζησαν όμορφες στιγμές με τον Θρύλο των Ερυθρόλευκων, με τo OlympiacosBC Academy να ολοκληρώνει τις καλοκαιρινές του δραστηριότητες και να ανανεώνει το ραντεβού του για τη νέα χρονιά.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Την Παρασκευή (12/07) έπεσε η αυλαία του «Olympiacos Advance Summer Workout» (Work like a pro), το οποίο τίμησε με την παρουσία του και ο @vassilis7span ! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #OlympiacosBCTheAcademy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OlympiacosBC The Academy (@olympiacos_the_academy) στις

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ