Σπουδαίος και εκτός παρκέ ο Κώστας Σλούκας (pic)

Σπουδαίος και εκτός παρκέ ο Κώστας Σλούκας (pic)

Ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρμπαχτσε είναι από σήμερα (17/7) πρεσβευτής του συλλόγου «Λάμψη»

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ απέδειξε πως είναι σπουδαίος και εκτός παρκέ.

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα του, έγινε πρεσβευτής του συλλόγου «ΛΑΜΨΗ», του Συλλόγου Γονέων Παιδιών Με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media δημοσιοποίησε αυτήν την κίνηση και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που γνωρίστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και πλέον είμαι μέλος μιας μεγάλης οικογενείας και πρεσβευτής του τεράστιου έργου που παράγει ο σύλλογος ΛΑΜΨΗ.

Η προσωπική μου εμπειρία με τον πατέρα μου ήταν αυτή που μου έδωσε την ώθηση να ασχοληθώ με αυτό το ευαίσθητο κομμάτι και φαντάζομαι αυτό που βιώνουν οι γονείς των παιδιών που προσβάλλονται από τον καρκίνο είναι πολλαπλάσιο αυτού που ένιωσα εγώ.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε στις δράσεις της ΛΑΜΨΗΣ με διάφορους τρόπους δωρεάς όπως προσφορά στον σύλλογο σε αιμοπετάλια, μυελού των οστών, αιμοδοσία!».

Δείτε το σχετικό ποστ:

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που γνωρίστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και πλέον είμαι μελος μιας μεγαλης οικογενειας και πρεσβευτής του τεράστιου έργου που παράγει ο σύλλογος ΛΑΜΨΗ. Η προσωπική μου εμπειρία με τον πατέρα μου ήταν αυτή που μου έδωσε την ώθηση να ασχοληθώ με αυτό το ευαίσθητο κομμάτι και φαντάζομαι αυτό που βιώνουν οι γονείς των παιδιών που προσβάλλονται από τον καρκίνο ειναι πολλαπλάσιο αυτού που ένιωσα εγώ. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε στις δράσεις της ΛΑΜΨΗΣ με διάφορους τρόπους δωρεάς όπως προσφορά στον σύλλογο σε αιμοπετάλια,μυελού των οστών,αιμοδοσία!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Sloukas (@kos_slou16) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ