Κληρώνει για την Εθνική γυναικών στον δρόμο για το Eurobasket

Κληρώνει για την Εθνική γυναικών στον δρόμο για το Eurobasket

Στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες η Εθνική μπάσκετ γυναικών μαθαίνει τους αντιπάλους της για τα προκριματικά του Eurobasket του 2021.

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή (19/7) για τη FIBA. Η αρχή έγινε με τη γνωστοποίηση των γκρουπ για τα προκριματικά του Eurobasket για τις ανδρικές Εθνικές ομάδες, ενώ λίγη ώρα μετά κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τις γυναικείες, με τη Εθνική να μαθαίνει τα γκρουπ με τις πιθανές αντιπάλους της στον δρόμο προς την τελική φάση.

Η Εθνική γυναικών λοιπόν τοποθετήθηκε στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τις Λευκορωσία, Τουρκία, Τσεχία, Ουκρανία, Βοσνία, Σλοβακία, Κροατία και Μαυροβούνιο, τις οποίες και θα αποφύγει. Τη Δευτέρα στις 22/7 και ώρα 13:15 το γυναικείο αντιπροσωπευτικο μας συγκρότημα θα μάθει τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στον δρόμο για τα τελικά του Eurobasket του 2012

Στο πρώτο γκρουπ βρίσκονται οι Σερβία, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Σουηδία, Ουγγαρία, Ρωσία, Ιταλία, Σλοβενία, Λετονία. Στο τρίτο γκρουπ βρίσκονται οι Λιθουανία, Πολωνία, Ισραήλ, Ρουμανία, Γερμανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισλανδία και Ελβετία.

Τέλος στο τέταρτο και τελευταίο γκρουπ βρίσκουμε τις Εσθονία, Βουλγαρία, Φινλανδία, Μακεδονία, Αλβανία και Δανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ