Συμπαίκτες οι Καλάθης, Λοτζέσκι, Χάινς και Τζέιμς σε τουρνουά 2 εκατ. δολαρίων (vids)

Συμπαίκτες οι Καλάθης, Λοτζέσκι, Χάινς και Τζέιμς σε τουρνουά 2 εκατ. δολαρίων (vids)

«Ελληνική» σύμπραξη στην Team Hines στο τουρνουά TBT αξίας που δίνει έπαθλο 2 εκατ. δολάρια, με τους Καλάθη, Λοτζέσκι, Χάινς, Τζέιμς αλλά και Ντόρσεϊ να ξεκινούν με το δεξί.

Το TBT Tournament, είναι ένα τουρνουά μπάσκετ πού έχει απήχηση σε παίκτες από όλον τον κόσμο και δίνει έπαθλο στους νικητές 2 εκατομμύρια δολάρια. Στο εν λόγω τουρνουά συναντούμε και μια πολύ ενδιαφέρουσα… ελληνική σύμπραξη.

Ο Κάιλ Χάινς έφτιαξε μια ομάδα, την Team Hines, η οποία απαρτίζεται κυρίως από παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κατά το παρελθόν όπως οι Καλάθης, Τζέιμς, Ντόρσεϊ και Ντάνστον.

Η ομάδα μάλιστα ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι της επικρατώντας της Boo Williams με 89-78, δείχνοντας πως έχει ότι χρειάζεται για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Ο Ματ Λοτζέσκι ήταν πρώτος σκόρερ με 25 πόντους και 5/8 τρίποντα, ενώ από κοντά και οι Μάικ Τζέιμς (17 /7 ριμπ/6 ασίστ), Λίντο (21π) και Χάινς (13π/12 ριμπ). Άστοχος ο Νικ Καλάθης με 3 πόντους και 1/9 σουτ, την ώρα που και οι Ντόρσεϊ (6π) και Ντάνστον (4π) κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ