Ολυμπιακός: Οι Αγγελόπουλοι φτιάχνουν γήπεδο στο Ελληνικό!

Ολυμπιακός: Οι Αγγελόπουλοι φτιάχνουν γήπεδο στο Ελληνικό!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαιώνει ότι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος προχωρούν πρότζεκτ ανέγερσης κλειστού γηπέδου 15.000 θέσεων στο Ελληνικό για τον Ολυμπιακό! Η συνεργασία με τη «Lamda», η Κυβέρνηση και το κόστος των 70.000.000 €!

Κάποιοι περίμεναν πως θα έκαναν πίσω και σκοπός του ήταν σιγά σιγά να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό. Τεράστιο λάθος. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν το μεγαλύτερο όνειρο των οπαδών της ομάδας τους. Το δικό τους γήπεδο!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του gavros.gr το νέο γήπεδο του Ολυμπιακού αναμένεται να χτιστει στο Ελληνικό και θα έχει απίθανες ανέσεις για τους φίλους των Ερυθρόλευκων. Πρόκειται για ένα γήπεδο 15 χιλιάδων θέσεων το οποίο θα περιλαμβάνει 32 σουίτες, 6 εστιατόρια, βοηθητικό γήπεδο, μπαρ, μέχρι και παιδικό σταθμό για να μπορούν οι γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους την ώρα των αγώνων. Ταυτόχρονα είναι στο σχέδιο του να έχει υπόγειο πάρκινγκ για 1500 αυτοκίνητα και γενικότερα χώρους που θα στεγάσουν μέχρι και της Ακαδημίες της ομάδας.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα αξίας 70 εκατομμυρίων ευρώ και όλο αυτό προχωράει με την σύμφωνη γνώμη της νέας κυβέρνησης.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωρίζει τα πάντα, με τους αδελφούς Αγγελόπουλους σε συνεργασία με τους ανθρώπους του ομίλου Λάτση να έχουν ήδη συναντηθεί μαζι του. Εννοείται πως η νέα κυβέρνηση δεν έχει κάποια αντίρρηση για το εν λόγω εγχείρημα και αναμένεται να συναινέσει και να συμπορευτει με αυτό το τεράστιο έργο.

Ολυμπιακός και Lamda έχουν στα σκαριά το συγκεκριμένο πρότζεκτ τοσο καιρό, το δουλεύουν μυστικά εδώ και τρία χρόνια και είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του.

Παράλληλα υπάρχει σκέψη για την δημιουργία ενός επιπλέον γηπέδου 1500 θέσεων για να στεγάσουν οι Ερυθρόλευκοι και τα υπόλοιπα τμήματα τους, σε ένα έργο που θα χρειαστεί περίπου 30 μήνες για την πραγματοποίηση του.

Ο Ολυμπιακός θέλει να δημιουργήσει ένα γήπεδο σαν της Αλμπα Βερολίνου, που θα έχει κεντρικό χορηγό, με τους χορηγούς βέβαια των Πειραιωτών να… συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια. Μιλάμε για ένα τεράστιο πρότζεκτ, και μια αρένα στην οποία θα φιλοξενηθούν συναυλίες και event που θα αποφέρουν πολλά χρήματα στην ομάδα του Πειραιά και γενικότερα θα καλύψουν μεγάλο ποσοστό των εξόδων για την εκπόνηση του. Αν μη τι άλλο μια επένδυση που θα κάνει αυτόνομους τους Ερυθρολεύκους, σε ένα παλάτι που θα έχει την ευκαιρία να είναι η τέλεια διαφήμιση για την ομάδα του μπασκετικου Ολυμπιακού. Παράλληλα θα υπάρχουν και… συμπαίκτες για να συμβεί αυτό, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να είναι έτοιμοι να κάνουν το όνειρο των οπαδών τους πραγματικότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ