Κρούση στην Άλμπα Τόρενς ο Ολυμπιακός

Κρούση στην Άλμπα Τόρενς ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκες προσπαθούν να εντάξουν στο δυναμικό τους την Ισπανίδα φόργουορντ της πρωταθλήτριας της Ευρωλίγκας Γυναικών, Εκατερίνεμπουργκ.

Στο μυαλό του Ολυμπιακού είναι όχι απλά να είναι ανταγωνιστικός στην Ευρώπη αλλά και να ανέβει ένα ακόμα επίπεδο σε σχέση με την περσινή χρονιά. Για αυτό οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας μετά την κλήρωση με την Μονπελιέ έχουν ως στόχο να ενισχυθούν κι άλλο για να περάσουν στους ομίλους της Ευρωλίγκας Γυναικών και ταυτόχρονα να πραγματοποιήσουν ακόμα καλύτερη πορεία στην διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν είναι ενεργός στο κομμάτι των μεταγραφών και είναι σε επαφές με ένα από τα κορυφαία ονόματα της διοργάνωσης.

Ο λόγος για την Άλμπα Τόρενς, την 29χρονη φόργουορντ της Εκατερίνεμπουργκ, η οποία την προηγούμενη σεζόν κατέκτησε την κούπα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στην Ντιναμο Κουρσκ.

Πρόκειται για μια ομολογουμένως δύσκολη περίπτωση, με μια παίκτρια με τεράστιες παραστάσεις, δείγμα της διάθεσης του Ολυμπιακού να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ενόψει των προκριματικων της Ευρωλίγκας.

Η Τόρενς είναι 29 χρόνων, αγωνίζεται στην θέση των φόργουορντ και ήταν από τα βασικά γρανάζια της μηχανής της ομάδας από την Ρωσία στον δρόμο για την κατάκτηση της κούπας. Τελείωσε τη σεζόν με 9.6 πόντους στην Ευρωλίγκα Γυναικών, παίζοντας σε ένα ρόστερ που έχει μόνο αστέρια στο δυναμικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ