Μπένσον : Εξαιρετικά αμφίβολος με Νίμπουρκ

Μπένσον : Εξαιρετικά αμφίβολος με Νίμπουρκ

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Κιθ Μπένσον για τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Νίμπουρκ για το Champions League, καθώς επιβεβαιώθηκε η κάκωση στον αριστερό ώμο.

Με μια σημαντική απώλεια θα κατέβει να αγωνιστεί, όπως όλα δείχνουν, ο Αρης κόντρα στη Νίμπουρκ, τη οποία υποδέχεται την ερχόμενη Τρίτη για την 9η αγωνιστική του Champions League.

Ο λόγος φυσικά για τον Κιθ Μπέσον, καθώς οι φόβοι περί κάκωσης στον ώμο, την οποία υπέστη στο πρόσφατο ματς με την Κύμη, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.

Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: Με μια απογευματινή προπόνηση, ο Άρης ξεκίνησε σήμερα (17/12) την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τη Νίμπουρκ (19/12, 19:30, Novasports3), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κιθ Μπένσον δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς έχει υποστεί κάκωση αριστερής ακρωμιοκλειδικής, όπως έδειξαν οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα (17/12) από το γιατρό της ομάδας μας, Νίκο Κουκουλιά.

Ο Αμερικανός σέντερ ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και η συμμετοχή του στον αγώνα με την ομάδα της Τσεχίας κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Πριν την προπόνηση οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο τη μεθαυριανή αντίπαλο τους».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αν ο Μπένσον δεν αγωνιστεί, τότε ο Αρης θα έχει σημαντικό θέμα κάτω από τα καλάθια, απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα, την οποία ο αυτοκράτορας πρέπει να κερδίσει αν θέλει να προκριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ