Ο Μοζγκόφ κατηγορεί τους Αμερικανούς γιατρούς για τη διάγνωση του τραυματισμού του

Ο Μοζγκόφ κατηγορεί τους Αμερικανούς γιατρούς για τη διάγνωση του τραυματισμού του

Ο Τιμοφέι Μοζγκόφ δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ρωσίας στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, κατηγορώντας τους Αμερικανούς γιατρούς για τον χειρισμό του τραυματισμού του.

Ο Μοζγκόφ πραγματοποίησε την μεγάλη επιστροφή στην Ευρώπη και τη Χίμκι, αλλά θα χάσει το Μουντομπάσκετ της Κίνας λόγω προβλήματος τραυματισμού. Την περσινή χρονιά μάλιστα δεν αγωνίστηκε ούτε σε ένα παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ, οι οποίοι είχαν τα δικαιώματά του, λόγω του προβλήματος στον αστράγαλο.

Πιο συγκεκριμένα ο Ρώσος σέντερ είπε σχετικά με το θέμα: «Δεν θέλω να κατηγορήσω άδικα τους Αμερικανούς γιατρούς όμως ο τρόπος που χειρίστηκαν τον τραυματισμό μου δεν ήταν σωστός. Νομίζω ότι έκαναν λάθος διάγνωση»!

Μετά τις δηλώσεις αυτές αναμένεται και η απάντηση της άλλης μεριάς, με τον άλλοτε πρωταθλητή του NBA, να ταλαιπωρείται αρκετά με το ζήτημα του τραυματισμού τα τελευταία δύο χρόνια. Την φετινή σεζόν, ο 32χρονος σέντερ πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, επιστρέφοντας στην Χίμκι, την οποία υπηρέτησε από το 2006 έως το 2010, καθώς και το 2011.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ