Συγχαρητήρια της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη στην Εθνική (pic)

Συγχαρητήρια της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη στην Εθνική (pic)

Οι κίτρινοι έστειλαν το μήνυμά τους για την επιτυχία της Ελλάδας, που ανέβηκε για πρώτη φορά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η Ελλάδα κέρδισε τη Σερβία στον τελικό του μπάσκετ με αμαξίδιο και είναι για πρώτη φορά στα χρονικά στη Division B, τη δεύτερη πανευρωπαϊκή κατηγορία.

Η ομάδα του Άρη έστειλε τα συγχαρητήριά της για την επιτυχία της Εθνικής σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για να την πετύχουν.

Η ανακοίνωση των κίτρινων αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Μεγάλη επιτυχία για την Ελληνική Ομάδα μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο, καθώς κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία τής να ανέβει στην 2η κατά σειρά κατηγορία του Πανευρωπαϊκού Μπάσκετ με Αμαξίδιο.

Μετά την ψυχρολουσία της ήττας στην 1η αγωνιστική από την Ιρλανδία, κατάφερε και έκανα σερί νικών με Σερβία, Πορτογαλία ( ημιτελικός) και Σερβία (τελικός) και έφερε το χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα. Ένα χρυσό που είναι ελάχιστο μπροστά στην άνοδο που έδινε η συμμετοχή στον τελικό.

Πανάξια λοιπόν θα μετέχει, για πρώτη φορά στην ιστορία τής στην διοργάνωση της Division B.

Συγχαρητήρια σε όλους τούς συντελεστές τής επιτυχίας (ΟΣΕΚΑ, προπονητικό team, βοηθητικό team) αλλά πάνω από όλα ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στους παίκτες που έδωσαν την ψυχή τούς για αυτήν την ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ