Ολυμπιακός: Επέμβαση ρουτίνας για Βεζένκοφ, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο

Ολυμπιακός: Επέμβαση ρουτίνας για Βεζένκοφ, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο

Ο Βουλγαροκύπριος φόργουορντ προχώρησε σε εγχείρηση στον ώμο και θα είναι στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ αργότερα από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του Πειραιά.

Με ένα πρόβλημα αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την σεζόν 2019-20. Ο Σάσα Βεζένκοφ εδώ και αρκετό διάστημα προχώρησε σε μία επέμβαση.. ρουτίνας στον ώμο του (αριστερό) και δεν θα είναι στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ από το ξεκίνημα του προγράμματός του.

Πρόκειται για έναν τραυματισμό που δεν εμπνέει ανησυχία, όμως επειδή το σημείο είναι πάντα επίφοβο, αναμένεται να τον κρατήσει για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός προπονήσεων. Στα κομμάτια με πλήρης επαφή, ο Βεζένκοφ θα προσπαθήσει να μπει στα μέσα του Σεπτέμβρη και ουσιαστικά αναμένεται να χάσει ένα μεγάλο ποσοστό των φιλικών παιχνιδιών του Ολυμπιακού.

Η αποθεραπεία του θα συνεχιστεί στην Ιταλία, όπου και βρίσκεται αυτήν την περίοδο και με την επιστροφή του στην χώρα μας, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας και με την επίβλεψη του ιατρικού τιμ των Ερυθρόλευκων θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της θεραπείας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ